додому Новини Спорт «Черкаські Мавпи» у яскравому матчі переграли «Запоріжжя» (Фото)

«Черкаські Мавпи» у яскравому матчі переграли «Запоріжжя» (Фото)

0

«Черкаські Мавпи» здолали «Запоріжжя»!Поступаючись протягом першої половини, черкасці видали чудову третю чверть і впевнено дотиснули суперника – 81:71.

Це четверта поспіль перемога, інформує пресслужба БК.

Черкасці вдало розпочали матч, ще протягом стартової чверті мали перевагу у 5-7 очок. Особливо «Мавпи» поклалися на Кемерона Джонса, який вже у першій чверті здобув 12 очок. Але поступово запорожани почали діставати черкаську команду і вже до кінця періоду мінімально вийшли вперед – 14:16.

В наступній 10-хвилинці запоріжці вирішили заволодіти більш впевненим гандикапом. Вони закинули 4 триочкових проти двох у суперника, а загалом реалізували 9 пострілів з гри проти 6. Також вони продовжували краще грати під щитами – 13 підбирань проти 9. Все це призвело до того, що господарі почали програвати 11 очок.

Проте «Черкаські Мавпи» не здалися. Вони повністю перевернули гру на свою користь у третій чверті забравши її собі – 31:10. У ці моменти кошик суперника почав бомбардувати Діон Райт. Наш форвард за всю гру здобув 18 очок, поціливши 4 із 7-ми триочкових. На це гості змогли відповісти лише чотирма кидками (2 з дальньої).

З перевагою +10 господарі розпочали заключну частину і досить впевнено її зберегли. Вони відповідали кидком на кидок, про що і говорить нічийний рахунок чверті – 18:18. У підсумку 81:71, «Мавпи» переривають серію «Запоріжжя» і продовжують свою. Чотири перемоги поспіль!

Наступні матчі «Черкаські Мавпи» проведуть на виїзді, 11 березня проти «Одеси» та 13 березня проти «Хіміка».

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» підписали ще одного легіонера.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version