НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" у справжній битві поступились "Запоріжжю"

"Черкаські Мавпи" у справжній битві поступились "Запоріжжю"

-

- Advertisment -

Переповнений лазарет не завадив "Запоріжжю", підходячи до матчу у статусі андердога, розгромити суперника у першій половині.

До травмованих Кожем’якіна та Шевченка додались лідери команди Рендольф та Сіммонс, а вже по ходу другої чверті господарі втратили і Дмитра Липовцева, який також отримав пошкодження. Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

Все це не завадило команді Плеханова виграти першу половину з рахунком 50:30. Господарі реалізували 9 з 15 триочкових, причому капітан команди Андрій Мироненко закинув 5 дальніх атак за 100% влучності. При цьому запоріжці домінували на щитах, мали набагато кращий відсоток реалізації, зробили більше результативних передач та вдвічі менше втрат, ніж у "Мавп", які не були схожими самі на себе.

Колектив Максима Міхельсона провів ледь не найгірший ігровий відрізок в сезоні: 30 очок за половину, 20% реалізації кидків з гри та 10 втрат в матчі проти далеко не повноцінного складу запоріжців відправили гостей у роздягальню з відставанням у 20 очок.

Втрати у "Запоріжжя" продовжились вже у третій чверті, коли за 5 персональних фолів гру достроково завершив Столлворт, 18 очок та 9 асистів якого були важливим внеском в перевагу господарів. "Мавпи", в свою чергу, зуміли прокинутись після великої перерви і, скориставшись втратами суперника, скоротили відставання до 9 очок.

Вже на другій хвилині заключної чверті "Запоріжжя" через перебір фолів втратив і Антона Буца, у розпорядженні Валерія Плеханова залишилось 5 гравців. І навіть на цьому проблеми для Плеханова не завершились — через розсічення наприкінці матчу майданчик змушений був залишити Ілля Нємцу, замість якого "на одній нозі" на заключні хвилини вийшов Дмитро Липовцев. Ну а "Мавпи" тим часом робили все, щоб дотиснути суперника і в заключну хвилину вони входили за 6 очок переваги господарів. Неймовірно, але команда "Запоріжжя" втримала перевагу.

Залишившись з Міхеєвим, Тітовим, Мироненком, Сандулом та травмованим Липовцевим на майданчику колектив Валерія Плеханова, незважаючи на безліч втрат та помилок, зберіг переможний рахунок, здобувши перемогу у найбільш драматичному матчі сезону.

Гравці "Запоріжжя" продемонстрували неймовірний характер і вдруге перемогли "Мавп" — 85:80.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Святослав Михайлюк увійшов до трійки лідерів у матчі проти "Бостона".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x