НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» у складній кінцівці поступилися «Дніпру»

«Черкаські Мавпи» у складній кінцівці поступилися «Дніпру»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» відіграли рівний матч із «Дніпром». Виснажливе та напружене виїзне протистояння завершилося не на користь черкащан – 86:81. Про це повідомляють на сайті БК «Черкаські Мавпи».

«Мавпи» розпочали матч із кількох атак з середньої відстані від Кольченка та проходів Конате і Максвелла. Але вже до середини чверті «дніпряни» знайшли свій ритм і почали відриватися у рахунку. Завдяки вдалим діям Борова і дальнім кидкам Купера і Тимофеєнка господарі втекли на відстань 10-ти очок. Втім у «Мавп» була на це відповідь в особі капітана. Іван Ткаченко буквально за півтори хвилини реалізував три триочкових кидки поспіль і підтягнув команду в рахунку – 26:21 на користь «Дніпра» після першої чверті.

mavpabasket.com

У другій чверті черкасці продовжили розпочате. Хорошу енергію Івана Ткаченка підтримали інші баскетболісти. Спочатку важливі кидки реалізував Максвелл, потім непоганий відрізок на майданчику провів Дарко Балабан. Так, черкасці не відпускали в рахунку, і тримались на близькій відстані до великої перерви – 48:42.

По-перерві у черкасці активізувався Макс Конате, котрий за стартовий відрізок другої половини набрав 7 очок, традиційно трудові атаки реалізовував Дювон Максвелл. Втім «Дніпру» було чим відповісти – Кравцов, Бобров і компанія тримали свою невеличку перевагу.

Погоня черкасців у заключній чверті не склалася. «Дніпряни» грали від своєї переваги, у потрібний момент команда добре відзахищалася. Швидкі атаки «Мавп» господарі зупиняли місцями з фолом, що збивало темп гри. У кінцівці черкасці боролися до останнього, але «Дніпро» у напруженій кінцівці зумів втримати перевагу.

У підсумку 86:81 – «Дніпро» перемагає.

«Дніпро» – «Черкаські Мавпи» – 86:81 (26:21, 22:21, 15:17, 23:22)
Дніпро: Тимофеєнко 17 + 4 підбирання — 3 втрати, Бобров 13 + 12 підбирань + 3 передачі – 6 втрат, Вон 11 + 4 підбирання + 4 передачі, Купер 6 + 10 передач + 4 підбирання, Крутоус 4 — старт, Кравцов 12 + 5 підбирань — 4 втрати, Санон 10, Шундель 9, Зотов  + 4 передачі.
Мавпи: Максвелл 22 + 6 підбирань + 4 передачі, Ткаченко 15 + 5 підбирань + 4 передачі + 3 перехоплення, Первіс 12, Кольченко 10, Конате 9 — старт, Балабан 6, Приймак 5, Бондаренко 0 + 6 передач, Сергеєв 0.

Наступний матч «Черкаські Мавпи» проведуть 30 жовтня проти “Харківських Соколів». Гра у Харкові розпочнеться о 13:00.

Як повідомляла раніше vikka.ua, «Черкаські Мавпи» підсилилися новим гравцем

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Черкасах відбулися пам'ятні заходи з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Черкаська ТЕЦ зупиняє свою роботу: за гарячу воду не нараховуватимуть

Із 4 травня поточного року Черкаська ТЕЦ тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії. Про це повідомляється на офіційній...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x