додому Новини "Черкаські Мавпи" у результативному матчі переграли "Волиньбаскет"

"Черкаські Мавпи" у результативному матчі переграли "Волиньбаскет"

0

"Черкаські Мавпи" виграли перший з двох поспіль матчів проти "Волиньбаскета". Про це інформує прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

У рамках чемпіонату України черкасці у результативному поєдинку виявилися сильнішими за лучан -96:85. Правда напружений поєдинок не дав можливості акумулювати сили основі черкасців. Ключові гравці команди провели на паркеті близько 30 хвилин. Два з них: Сізов та Завадський полишали майданчик із солідним багажем здобутих очок. Так Олександр Сізов провів найрезультативніший матч за черкасців. У його активі 25 очок, 9 підбирань та 5 передач. У складі "лицарів" бездоганну гру видав вихованець "Мавп" – Олег Рудаков, який здобув 33 очки.

З перших хвилин матчу команди вдалися до результативних дій. На активність Полюляка під чужим кошиком гості відповіли двома триочковими Сізова, але відірватися у рахунку не змогли, адже у господарів знайшовся свій майстер триочкових – Рудаков. Чотири рази поспіль вихованець "Черкаських Мавп" досягав мети з дальньої дистанції! Як наслідок стартовий період господарі заслужено виграли – 26:22.

На початку другої 10-хвилинки Хакім Джексон збільшив перевагу "Волиньбаскета" до шести очок. Черкасці підтримали швидкий та результативний баскетбол і за рахунок своєї атаки та агресивній відповіді у трисекундній зоні Завадського зрівняли рахунок. Допомогли у цьому і Сізов з Кобцем. Хороша результативність черкаських свінгменів відправила команди на велику перерву з результативною нічиєю – 47:47.

На старті третьої чверті "Мавпи" спробували продемонструвати свою перевагу у класі. Вчисту виграний підбір у цьому відрізку гри таки дозволив це зробити. Загалом у цьому матчі черкасці виконали на 13 підбирань більше від свого суперника. Це і стало одним із ключем до загального успіху та дев’ятиочкового ривка підопічних Максима Міхельсона у третій десятихвилинці. Відбитися від першого відчутного ривка черкасців "Волиньбаскет" таки зумів. Головним помічником у цьому став Олег Рудаков, який зумів реалізувати сьогодні 11 з 15-ти кидків з гри! Одна з атак фарварда і зрівняла рахунок – 68:68.

Приблизно по такій же статистиці йшов і Олександр Сізов. Черкаський універсал став одним із моторів команди у ключовому – четвертому періоді. Його високий відсоток реалізації і прекрасна робота під щитами додала впевненість "Мавпам", які відносно легко виграли вирішальний період – 28:20. В підсумку вольова перемога черкасців у не простому поєдинку з аутсайдером чемпіонату – 96:88.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" вийшли до чвертьфіналу Кубка України.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version