НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" у півфінальній серії перемогли команду з Миколаєва...

"Черкаські Мавпи" у півфінальній серії перемогли команду з Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

10 квітня "Черкаські Мавпи" у не простому двобої перемогли МБК "Миколаїв" із рахунком 91:78. Про це йдеться на сайті "Мавп".

Мавпи почали матч у своєму фірмовому стилі. Господарі грали в атаці розкуто, різноманітно і командно, швидко реалізувавши 6 з 8 триочкових і набравши 28 очок за стартову десятихвилинку. Однак під кінець чверті команда Міхельсона дала збій, схибивши три поспіль дальніх за останні 15 секунд чверті, а "корабели" до цього зуміли скоротити відставання до 6 очок. Відмінний відрізок провів Давидюк, чия активна гра на обох сторонах майданчика допомогла гостям трохи вирівняти гру.

Як виявилося, сплеск у грі гостей був епізодичним. "Мавпи" продовжили гнути свою лінію у другій чверті і в підсумку перед великою перервою отримали 13 очок переваги. Другу половину господарі почали з ривка 8:0, який дав "Мавпам" рекордні в цьому матчі 20 очок переваги. Полях відреагував тайм-аутом, після якого Давидюк відповів двома влучними триочковими, проте відрив господарів нікуди не подівся. Підопічні Міхельсона продовжували активно рухати м'яч в атаці, раз по раз виводячи своїх снайперів на відкриті кидки, а ті, в свою чергу, не підводили.

На заключному відрізку гри "Мавпи" зменшили оберти, чим скористалися гості. Треба віддати належне миколаївцям, які, незважаючи на солідний гандикап суперника, не опускали руки і зуміли скоротити відставання до 9 очок. Однак на більше команди Поляха не вистачило, а точні штрафні і результативний прохід Кольченка, а також триочковий від Кобця, зняли усі питання в цьому матчі.

У складі господарів варто відзначити снайпера Олександра Кобця, який, вийшовши з лави, відіграв 24 хвилини і, реалізувавши 6 з 11 триочкових, набрав 20 очок.

Другий матч серії команди проведуть також у Черкасах – поєдинок відбудеться у четвер 12 квітня о 19:00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" провели суботник у дитячому притулку.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x