Новини"Черкаські Мавпи" у Одесі здолали "БІПу" (ФОТО)

"Черкаські Мавпи" у Одесі здолали "БІПу" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Рахунком 61:66 на користь "Черкаських Мавп" закінчився поєдинок у Одесі 28 березня.

Місцева "БІПА" намагалася взяти реванш за поразку в першому матчі плей-оф в Черкасах і це одеситам майже вдалося, повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Старт матчу команди провели не накручуючи темп, а віддаючи перевагу вдалому захисту. Зайвим свідченням цього став той факт, що за перші 5 хвилин на двох команди набрали лише 8 балів. Проте далі підопічні Максима Міхельсона почали створювати небезпечні моменти біля кільця одеситів та реалізовувати їх, при цьому продовжуючи дуже вдало захищатися, що дозволило "білим" піти у відрив 11:0 та виграти чверть з рахунком 5:17.

В другій десятихвилинці гравці "БІПи" відсоток влучань з лінії штрафних так і не підтягнули. В цілому чверть пройшла на зустрічних курсах і завершилася за рахунку 22:36, який на останній секунді встановив гравець "Мавп" – Ігор Чумаков.

Не скинули обертів команди і в другій половині матчу. Одесити почали скорочувати перевагу зусиллями форварда Михайла Волчанова, який буквально самотужки почав відігравати різницю в рахунку, а допомагали йому в цьому самі гравці "Мавп", які за зустріч здійснили 26 втрат. 

За 7 хвилин до закінчення зустрічі останній фол отримав капітан гостей Андрій Кальніченко, що мотивувало одеситів битися до останнього та скорочувати відстань в рахунку ще більше. І підопічним Вадима Пудзирея це практично вдалося: за  дві хвилини до завершення четвертої чверті різниця в рахунку становила лише 2 бали, проте на більше господарів не вистачило. "Черкаські Мавпи" в "перестрілці" штрафними не залишили шансів одеситам та перемогли у другому матчі плей-оф, чим забезпечили собі вихід у півфінал змагань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-2" поступилися сумчанам.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x