НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» у контрольному матчі поступилися «Київ-Баскету»

«Черкаські Мавпи» у контрольному матчі поступилися «Київ-Баскету»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» відіграли заключний контрольний матч у межах передсезонної підготовки. Підопічні Максима Міхельсона на власному паркеті зустрічалися із «Київ-Баскетом». У насиченому матчі команда поступилася з рахунком 62:77.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Команди з перших хвилин продемонстрували величезне бажання і жорстку гру, тим самим доводячи один одному, що легкої прогулянки для суперника не буде.

«Київ-Баскет» дещо краще почав і лідирував протягом першої половини зустрічі. На старті непогано відпрацьовував черкасець Дмитро Скапінцев, якого незвично бачити у формі іншої команди.

Як тільки кияни намагалися відірватися в рахунку – «Мавпи» наздоганяли. Команда Максима Міхельсона грала у швидкий баскетбол, гарно втікала у прорив і за рахунок цього здобувала легкі очки.

Особливо слід відзначити Івана Ткаченка та Родні Первіса, які були двигунами швидких проривів команди. А головним постачальним очок команди у першій половині був Макс Конате. Форвард поцілив низку триочкових поспіль, завдяки чому команда виграла першу половину – 34:32.

У другій половині кияни перебудувалися у захисті і досить швидко зрівняли рахунок, а далі вийшли вперед і поступово нарощували перевагу. Команда краще почувала себе у трисекундній зоні. Гості виграли підбирання з рахунком 48:35. За таких умов складно було сподіватися на позитивний результат.

У підсумку 62:77, «Черкаські Мавпи» поступаються.

Вже за тиждень, 26 вересня, «Черкаські Мавпи» стартують у новому баскетбольному с сезоні. У першому турі Суперліги Windrose приймаємо «Будівельник». Квитки на матч незабаром будуть у продажу.

Як повідомляла vikka.ua, «Черкаські Мавпи» представили стиль нового сезону.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x