НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» у фіналі Кубка України поступаються «Будівельнику»

«Черкаські Мавпи» у фіналі Кубка України поступаються «Будівельнику»

-

- Advertisment -

У фіналі Кубка України, який відбувся у Києві, «Черкаські Мавпи» зазнаються поразки від «Будівельника». Матч закінчився з рахунком – 70:93.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Кияни активніше розпочали гру і більшу частину першої чверті лідирували в рахунку. Спочатку «Будівельник» за собою повів Інгус Яковічс, який за кілька хвилин після старту набрав 8 очок. «Мавпи» відповідали на це очками від Володимира Конєва. Пізніше у черкасців непогано у гру увійшов Кемерон Янг. Він спочатку реалізував 2+1, а згодом поцілив триочковий. Так, на першу перерву команди пішли за невеличкої переваги «Будівельника» – 20:23.

У другій чверті «Мавпи» відпустили суперника. Спочатку в «Будівельника» кілька хайлайтів здійснив Ківон Девенпорт, а згодом його запал підтримав Стівен Буртт. У «Мавп» атака розладналася і, як наслідок, черкасці відпустили суперника на комфортну відстань. Перша половина завершилася з рахунком 34:48 на користь «Будівельника».

На жаль, у другій половині дістати суперників «Черкаським Мавпам» не вдалося. Попри зусилля Конєва, Райта і Янга, кияни і далі відривалися в рахунку. У підсумку, «Будівельник» нарощував свою перевагу і здобув перемогу у фіналі з рахунком 70:93.

Центровий «Черкаських Мавп» Дмитро Скапінцев увійшов до символічної збірної Кубка України і став найкращим центровим.

Відзначимо, що у цьому матчі не був з командою асистент головного тренера «Черкаських Мавп» Максима Міхельсона – Микола Кірсанов, який напередодні здав позитивний тест на коронавірус. Тренер знаходиться на самоізоляції.

Після цього матчу «Черкаські Мавпи» готуються до четвертого кола Суперліги. 7 і 9 квітня команда зіграє домашні матчі проти «Харківських Соколів» та «Дніпра».

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські спортсмени стали срібними призерами з греко-римської боротьби.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x