НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" у бойовому поєдинку поступилися "Дніпру"

"Черкаські Мавпи" у бойовому поєдинку поступилися "Дніпру"

-

- Advertisment -

Команда Максима Міхельсона на рідному паркеті дала гідний бій володарю Кубку та Суперкубку України. Наші хлопці не вдало розпочали матч, проте вже у другій десятихвилинці зуміли дещо відігратися, а в третій зусиллями неймовірного новачка "Мавп" Сеада Хаджифейзовича, навіть вийшли вперед та лідирували до середини останньої чверті. Про це повідомляє пресслужба черкаського БК.

Гості виграли першу половину, зробивши потужний ривок у першій чверті − 22:9. У другій десятіхвилинці господарі відзахищались, пропустивши лише 11 балів, але саме за рахунок переконливого старту матчу "Дніпро" зберіг 7 очок переваги перед великою перервою. Ключовим фактором у першій половині було домінування гостей на щитах, навіть без Кирила Фесенка, який не брав участі в матчі: 36 підбирань, 12 з яких на чужому щиті, допомогли підопічним Дениса Журавльова набрати 10 очок другого шансу. За що могли зачепитись "Мавпи," так це за 10 втрат, яких суперник встиг припуститись ще за 20 хвилин гри. Черкасці, в свою чергу, відпрацювали більш обережно, зробивши лише 2 помилки.

"Мавпи" продовжили гнути свою лінію і після великої перерви. Команда Максима Міхельсона продовжувала ефективно працювати у захисті, провокуючи втрати у суперника, реалізувала серію триочкових та трохи стабілізувала ситуацію з підбираннями. Від захисту пішов і напад — "Мавпи" набрали 30 очок за чверть та отримали 6 балів переваги перед вирішальною десятихвилинкою.

Головним героєм клатчу став американський легіонер Дніпра Генрі Дугат. Розігруючий набрав 13 балів у четвертій чверті, чим дуже допоміг своїй команді повернути переможну перевагу. "Дніпро" захистився, пропустивши лише 11 очок, за заключну десятихвилинку і довів матч до перемоги. "Мавпам", які грали без Руслва та Ткаченка, не вистачило глибини складу і сил на вирішальний відрізок матчу, перемога "Дніпра" – 78:67.

Головним героєм у переможців став Генрі Дугат, який набрав 18 очок, 13 з яких в останній чверті, та зробив 5 підбирань (РЕ 18), ставши ключовим гравцем вирішальної фази матчу. У господарів виділився Сеад Хаджифейзович, в активі якого 26 очок та 7 підбирань (РЕ 25).

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" в овертаймі вибороли перемогу в харківської команди.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x