НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» сьогодні зіграють вдома проти «Хіміка»

«Черкаські Мавпи» сьогодні зіграють вдома проти «Хіміка»

-

- Advertisment -

Фінальний домашній матч із цілої серії для «Черкаських Мавп». Цього разу в гості до ПС «Будівельник» завітає «Хімік». Ігри черкасців і южненців завжди принципові і цікаві, в якому б турнірному становищі не знаходилися команди. Так має бути і цього разу. Повідомляють на сайті БК «Черкаські Мавпи».

Черкаські Мавпи Южне
mavpabasket.com

Анкета гри:
4
 лютого, 18:00
Черкаси, ПС Будівельник
Черкаські Мавпи – Хімік
КВИТКИ
Результати цього сезону: 63:89, 76:63
Турнірне становище: 6-22 – 11-те місце, 12-14 – 7-ме місце
Онлайн: Обозреватель, YouTube ФБУ, ВІККА (запис)

«Черкаські Мавпи» відкрили 16-й ігровий тиждень Суперліги Windrose яскравим матчем із «Одесою». Надпринципове протистояння підопічні Максима Міхельсона виграли у напруженій кінцівці, хоча протягом гри мали гандикап у 16 очок. Ця перемога важлива як у турнірному, так і моральному значенні для черкаської команди, яка не покладає надій вийти до плей-оф. Однієї перемоги для цього мало, тому потрібна хоча б серія із двох перемог, чого цього сезону ще не було.

«Хімік» не грав близько двох тижнів. Южненську команду, як і багатьох в Україні, накрила хвиля коронавірусу. Відповідно відновившись, підопічні Віталія Степановського зіграють вперше. Останні новини навколо южненців невтішні. Слідом за Домініком Моррісом клуб залишив ще один американець – Деон Едвін. Тепер «Хімік» грає без двох ключових баскетболістів. У складі лишаються двоє легіонерів – Джонс та Спенсер.

У сезонній серії між командами паритет. «Хіміком» у другому матчі сезону здобув вкрай переконливу перемогу над «Мавпами» у Черкасах. Хлопці Максима Міхельсон реваншували у виїзному матчі. Таким чином, поки нічия – 1:1. Завтра хтось у цій серії вийде вперед.

Цікаво буде, в якому ігровому тонусі обидві команди. «Мавпи» віддали дуже багато сил у грі з Одесою. Хімік же тривалий час не грав в офіційних матчах та провів мало тренувань в основному складі. Як би там не було, кожна з команд буде максимально налаштованою, адже щільність у таблиці висока, завдання на кожен матч є. Відповідно буде хороша боротьба.

Максим Міхельсон, головний тренер «Черкаських Мавп»:
«Ми хочемо продовжувати боротися за плей-оф. У наступних іграх майже немає можливості оступатися. Другу половину чемпіонату маємо пройти з мінімумом помилок. Почуття перемоги нам просто необхідне. Думаю, що з Хіміком буде непроста гра. Це гарна й організована команда. Запрошую вболівальників прийти та підтримати нас. Думаю, що атмосфера буде не гірша, ніж у грі з Одесою».

Підтримайте команду! Квитки на гру тут!

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Нардеп від Черкащини задекларував понад 1,3 млн грн доходу

Народний депутат України від «Слуг народу» Сергій Нагорняк задекларував за 2023 рік понад 1,3 млн грн доходу. Це зарплата,...

Депутати облради висадили у черкаському санаторії магнолії, сакури і лаванду (ВІДЕО)

Депутати Черкаської обласної ради відвідали дитячий санаторій «Сосновий бір», щоб висадити на території закладу екзотичні рослини. Повідомляє власкор ВІККА. Директор...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x