НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" розпочали тренування

"Черкаські Мавпи" розпочали тренування

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" розпочали перший попередній табір. З огляду на пандемію коронавірусу команда виконує всі протиепідеміологічні заходи. Спочатку баскетболісти пройшли ПЛР-тестування. А вже зараз "Мавпи" почали тренуватися у залі. Основна ж підготовка розпочнеться, як і планувалося, з 25 серпня.

Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

Тренерський штаб розподілив команду по групах. "Черкаські Мавпи" працюють двома командами по 8 та 10 осіб. На першому тренуванні займалися бігмени, після них долучилися до роботи захисники та форварди.

На зборі всі гравці, у яких є з "Мавпами" діючий контракт на наступний сезон, а це Конєв, Попов, Хаджифейзович, Ткаченко, Руслов, Скапінцев, Сергеєв, Бондаренко. Також тренується чимало вихованців клубу приватної баскетбольної школи "Черкаських Мавп". Серед яких наймолодші – 15-річний Владислав Єфіменко, а також 16-річні Назар Холод, Владислав Семерич та Іван Токовенко.

Цей збір є більш втягуючий. Баскетболісти поступово набиратимуть форму. Команда награє та згадує спільні взаємодії на майданчику. Відпрацьовує різні ігрові варіанти. А незабаром "Мавпи" розпочнуть роботу над ОФП. Ближче до старту сезону більше приділятимуть увагу тактичним схемам.

"Кожен день у нас різні групи. Зараз – це великі і маленькі, іноді ділимо на молодих та досвідчених гравців, міксуємо склади. Завдання цього тижня – втягнутися в робочий процес. Адже дуже велика перерва була без тренувань. Фактично півроку ми були без баскетболу та командних тренувань. У більш вигідній позиції були гравці, які працювали у збірних України. Стосовно форми – ніхто не приїхав в розібраному стані. Помітно, що хлопці займалися в індивідуальному плані – повідомив головний тренер "Черкаських Мавп" Максим Міхельсон.

З 25 серпня "Черкаські Мавпи" розпочнуть повноцінний тренувальний збір і працюватимуть усією командою. Паралельно тренерський штаб займається селекційною роботою, підшукуючи гравців на позицію першого номера. А вже на початку вересня "Черкаські Мавпи" проведуть перші контрольні матчів та візьмуть участь у товариських турнірах.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" проходять тестування на коронавірус.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x