НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» розпочали підготовку до нового сезону

«Черкаські Мавпи» розпочали підготовку до нового сезону

-

- Advertisment -

Сьогодні, 17 серпня, стартував перший збір «Черкаських Мавп». Зранку команда зібралася у місцевому парку, аби розпочати підготовку до нового чемпіонату Суперліги.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

На тренуванні були присутні усі баскетболісти, які мають чинний контракт з клубом. Традиційно до збору залучилися гравці дублюючого складу клубу, а також найбільш перспективні молоді вихованці приватної баскетбольної школи Михайла Бродського.

Черкаські Мавпи
mavpabasket.com

Зараз усі переважно втягуються у процес, головний акцент роблять на ОФП, а згодом перейдуть на спеціальну фізичну підготовку.

«ОФП – це відправна точка в будь-якому спорті. Зараз ми готуємо всіх до майбутньої плідної роботи – укріплюємо м’язи, підготовлюємо функціональні системи організму. Протягом цього тижня ми плідно працюємо над ОФП, а вже з наступного перейдемо на спеціальну фізичну підготовку», – говорить тренер з фізичної підготовки Сергій Загоруй.

Гравці дуже чекали на старт тренувань та вже готові до потужної роботи і нових перемогах. Долучилися до зборів і новачки «Черкаських Мавп», старі знайомі – Олександр Кольченко та Макс Конатею.

«Дуже радий, що я знову в Черкасах. Частково я і не покидав черкаський клуб. Я підтримував гарні стосунки з тренерами та гравцями клубу. Рішення про моє повернення далось обом сторонам досить легко. Перед новим сезоном, в першу чергу я хочу працювати над собою і робити своїх партнерів по команді кращими. Я не ставлю якусь ціль на кінець сезону, я хочу вигравати у кожній грі. На цей момент я знаходжусь у своїй оптимальній формі, тому від нового сезону чекаю тільки гарні емоції та яскраві перемоги – говорить гравець «Черкаських Мавп» Олександр Кольченко.

Фактично щодня гравці матимуть по кілька тренувань. Заняття в парку чергуватимуть із тренуваннями у баскетбольній залі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, двоє черкасців стали віце-чемпіонами України з баскетболу 3х3.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ “Черкасиобленерго”: якими сервісами для передачі показів лічильника користуються черкащани

Для коректного формування оплати за електроенергію, щомісяця споживач повинен передавати оператору системи розподілу покази електролічильника.  Для цього у ПАТ...

У Черкасах вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Черкасах відбулися пам'ятні заходи з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x