НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» розгромили харківську команду (Фото)

«Черкаські Мавпи» розгромили харківську команду (Фото)

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» здобули одну з найбільш упевнених перемог у сезоні. У Харкові підопічні Максима Міхельсона 20 березня розібралися із «Соколами» – 57:83.

Хід гри розповіла пресслужба «Мавп».

Черкасці впевненіше розпочали матч. Підопічні Максима Міхельсона загравали у трисекундній зоні Дмитра Скапінцева, який за короткий проміжок часу набрав 6+6 підбирань. Так, більшу частину чверті черкасці були попереду, але до кінця періоду харків’яни відігралися і вийшли вперед, та ненадовго. Кемерон Янг в останній атаці чверті вколотив яскравий слем-данк і вивів команду вперед – 17:18.

На другу чверть «Черкаські Мавпи» вийшли зарядженими. Зі старту Ткаченко і Конєв поцілили два поспіль важливих триочкових і започаткували ривок команди. Партнерів підтримав Діон Райт і вже більшу частину чверті «Мавпи» мали лідерство у 8-10 очок. Цієї переваги гості не відпустили до великої перерви, пішовши на відпочинок за комфортного рахунку – 30:39.

У третій чверті «Мавпи» приголомшують суперника грандіозним ривком, який дозволив команді відірватися на відстань 20-ти очок – 35:55, а до кінця чверті лише нарощували перевагу. Протягом 10-хвилинки черкасці потішили яскравими моментами – слем-данки Володимира Конєва і Антона Дзюби особливо варті уваги.

У четвертій чверті черкасці не дали суперникові наблизитися в рахунку, а продовжували гнути свою лінію. Незважаючи на те, що на майданчику були переважно резервісти, команда лише нарощувала свою перевагу. У підсумку 57:83, черкасці долають одного з головних суперників у боротьбі за плей-оф.

Відзначимо, що одразу чотири гравці «Мавп» здобули 10 і більше очок, а Дмитро Скапіцнев оформив потужний дабл-дабл – 16 очок + 14 підбирань, 5 передач та 2 блок-шоти!

На свій майданчик “Мавпи” повертаються 27 березня. Черкасці приймають «Миколаїв». Квитки у продажу. Купити квиток тут!

Як повідомляв сайт vikka.ua, дві команди найменших «Черкаських Мавп» – у числі найкращих в Україні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x