додому Новини Черкаси «Черкаські Мавпи» розгромили лідера чемпіонату (Фото, відео)

«Черкаські Мавпи» розгромили лідера чемпіонату (Фото, відео)

0

«Черкаські Мавпи» здійснили одну із сенсацій в чемпіонаті. У київському баблі підопічні Максима Міхельсона здобули яскраву і переконливу перемогу над «Київ-Баскетом» – 79:56.

Про це інформує пресслужба БК.

Після прикрої поразки «Будівельнику», у матчі, в якому гравці «Мавп» витратили багато сил, команда прагнула здобути перемогу. На старті зустрічі черкаські баскетболісти набирали очки виключно зусиллями Дмитра Скапінцева. Черкаський центровий добре увійшов у гру, швидко здобувши 6 очок. Далі його підтримали інші лідери – Джонс і Конєв. Так, до кінця першої чверті «Мавпи» відірвалися на відстань 8-ми очок – 18:10.

Друга чверть почалася під знаком Брендона Янга. Американський захисник «Київ-Баскета» фактично самотужки здобуав усі очки команди і допоміг дещо скоротити відставання. Однак у потрібний момент включився Іван Ткаченко. Черкаський форвард якісно працював у захисті, та втікав у швидкі прориви в атаці. Завдяки його запалу «Мавпи» повернули собі комфортну перевагу у кілька атак. А кінцівку періоду чудово відпрацював Ігор Сергеєв, який перегравав своїх опонентів у трисекундній зоні – 36:28.

У третій чверті «Київ-Баскет» поступово наближався в рахунку, але «Мавпи» зуміли тримати відстань 6-8 очок. Слід відзначити, що загроза в атаці у черкасців йшла від багатьох баскетболістів. Як тільки кияни робили ривок, «Мавпи» знаходили свої відповіді і повертали собі комфортне лідерство. На фоні втоми обох команд, на майданчику стало більше в’язкої боротьби, у якій черкасці мали переконливіший вигляд.

У четвертій чверті «Мавпи» приголомшили суперника своїм ривком. Підопічні Максима Міхельсона чудово відпрацювали у захисті, а в атаці знаходили свої моменти у швидких проривах, а також набирали бали в трисекундній зоні. До середини чверті «Мавпи» здобули перевагу у 14 очок. Цікаво, що весь цей час на майданчику була молода п’ятірка Бондаренко-Руслов-Ткаченко-Райт-Сергеєв. Саме цей склад випереджав суперника по всіх компонентах. А з виходом Джонса, Скапінцева і Конєва черкасці відірвалися на відстань 21-го очка, а далі ще більше! Вже за кілька хвилин до кінця матчу стало зрозуміло, хто переможець. У підсумку – 79:56! Найголовніша перемога «Мавп» у сезоні!

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» підсилили свій склад новим захисником.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version