Новини"Черкаські Мавпи" провели майстер-клас для дітей з особливими можливостями...

"Черкаські Мавпи" провели майстер-клас для дітей з особливими можливостями (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Міжнародний день інвалідів троє гравців "Черкаських Мавп" провели майстер-клас для учнів з обмеженими можливостями ЗОШ №26. Про це vikka.ua дізналася у прес-службі черкаського баскетклубу.

Ешлі Хемілтон, Андрій Куліш та Станіслав Завадський відпрацьовували вправи розминки. Після цього учасники майстер-класу взялися за кидковий конкурс.

– Для людей з особливими потребами подібні зустрічі неймовірно важливі, це один з імпульсів для їх життя і це помітно. Їх переповнюють емоції, які значно сильніші, ніж у звичайних дітей. Більшості з них навіть м’яч важко тримати, але вони долають життєві та фізичні труднощі, таки беруть м’яч, кидають, а інколи і влучають, демонструючи нам, наскільки важливо вірити у себе. Взагалі, я дещо сумнівався у можливості провести одночасно баскетбольний майстер-клас для школярів та людей з обмеженими можливостями, але вийшла дуже тепла зустріч, із якої кожен міг зробити власні висновки, – говорить центровий БК "Черкаські Мавпи" Андрій Куліш.

Наприкінці майстер-класу його учасники зіграли товариський матч.  Баскетболісти зробили символічні подарунки та запросили школярів на найближчий домашній матч своєї команди.

– Майстер-клас дуже сподобався. Я дуже задоволена, що взяла участь разом з усіма у розминці, бо я дуже люблю займатися  фізичними вправами,  також дуже цікаво було допомагати гравцям закидати м’яч у кошик, спостерігати та вболівати за дітьми, коли вони разом з гравцями грали у баскетбол. Ешлі, Андрій та Стас дуже талановиті, цікаві та веселі холопці, дуже дякую їм, – поділилася враженнями особливий вболівальник "Черкаських Мавп" Надія Карапась.

Джерело: Черкаські Мавпи

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах провели аварійно-ямковий ремонт по бульвару Шевченка

У Черкасах завершили роботи з аварійно-ямкового ремонту по бульвару Шевченка. Ремонт тривав на відрізку від вулиці Михайла Грушевського до...

На Черкащині діятимуть графіки погодинних відключень енергії – Табурець

У четвер, 16 травня, на Черкащині діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Відповідно...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x