НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» проведуть важливий поєдинок з «Миколаєвом»

«Черкаські Мавпи» проведуть важливий поєдинок з «Миколаєвом»

-

- Advertisment -

Напевно, ключовий матч для Черкаських Мавп наприкінці року. У 2021-му команда відіграє два матчі. І саме гра з Миколаєвом є вкрай принциповою і такою, де черкасці мають реальні шанси на перемогу. Після поразки від Кривбаса відступати ніколи, тому значення цієї гри складно переоцінити. Про це повідомляють на сайті БК «Черкаські Мавпи». 

mavpabasket.com

Анкета гри:
18 грудня, 16:00
Черкаси,  ПС Будівельник
Черкаські Мавпи – Миколаїв
КВИТКИ
Турнірне становище:
 4-16 – 12 місце, 4-16 – 11 місце
Лідери: Максвелл – 15.9+7.9 підб – Волкер – 16.0+6.0 пер
Онлайн: YouTube ФБУ, ВІККА (запис)

Гра з Кривбасом була досить рівною. Практично рівну кількість часу команди почергово лідирували. Мавпи краще грали у другій половині і в певний момент зробили ривок і були попереду, але кінцівка зустрічі була за гостями, які дотиснули Мавп і нанесли команді 8-му домашню поразку поспіль. Саме перервати цю серію і залишити останній рядок у турнірній таблиці – завдання черкасців у цій грі.

У Миколаєва теж складна ситуація в чемпіонаті, що логічно, з огляду на турнірне становище. Невдалі результати керівництво клубу не пробачило головному тренеру Арнісу Вецвагарсу, якого було відправлено у відставку. Нині тимчасово команду очолив 28-річний Олександр Цикалюк, який є одним із наймолодших дебютантів в історії українського баскетболу.

«Корабели»” мають свою невиразну серію. Команда вже сім матчів поспіль не може виграти в чемпіонаті, а виїзна серія поразок сягає вже 9-ти матчів. Нещодавно у клубі відбулися зміни серед легіонерів. Тепер за клуб грають форварди Терік Бріджман та Заїд Херст, котрі непогано влилися в колектив. Лідером команди є Андре Волкер, котрий має найкращі середні цифри по очках, підбираннях та передачах. 

У першому колі Черкаські Мавпи та Миколаїв провели рівний матч. Тоді у спорткомплексі Надія черкасцям не вистачило зовсім трохи до перемоги. З того часу команди суттєво змінилися як в ігровому плані, так і по персоналіях.

Очікуємо чергової боротьби двох команд у непростій ситуації.

Як повідомляла раніше vikka.ua, черкаський футболіст гратиме в англійському клубі за 23 млн євро

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x