НовиниСпорт"Черкаські Мавпи" проведуть серію ігор в Латвії та Литві

"Черкаські Мавпи" проведуть серію ігор в Латвії та Литві

-

- Advertisment -

Підготовка до нового сезону "Черкаських Мавп" переходить у фазу товариських матчів. Команда Максима Міхельсона активно готується до початку нового сезону і шукає сильних спаринг-партнерів. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Чемпіон України уже найближчого вікенду відіграє два товариські матчі у Латвії. Після цього візьме участь у турнірі в Литві.

До Латвії команда Максима Міхельсона вирушить уже завтра, 30 серпня. В п’ятницю о 18:00 у Ризі черкасці зіграють із середняком чемпіонату Латвії – "VIA", а в суботу о 16:30 на них чекає матч проти "OGRE".

Відразу після контрольних матчів у Латвії "Черкаські Мавпи" поїдуть до Литви, де візьмуть участь у традиційному турнірі в Кедайняй. Господарем змагань є клуб "Невежис", який збирає традиційно сильні колективи. Окрім "Черкаських Мавп" та "Невежиса" участь у турнірі візьме півфіналіст чемпіонату Литви – "Літкабілес" та чемпіон Білорусії – "Цмокі-Мінськ".

Матчі "Черкаських Мавп" на турнірі у Литві стартують вже 3 вересня. Черкасці зіграють у понеділок о 16:30 проти команди "Літкабеліс", 4 вересня о 19:00  у них відбудеться поєдинок з командою "Невежис". А вже 5 вересня о 16:30 "Черкаські Мавпи" зіграють з "Цмокі-Мінськ".

Сильні спаринг-партнери необхідні "Черкаським Мавпам" напередодні виступів у Єврокубках.

Нагадаємо, що уже 20-го вересня черкасці стартують у кваліфікації до Кубку Європи FIBA, виїзним матчем проти норвежського "Кьонгсберг", вдома "Черкаські Мавпи" зіграють 26-го вересня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк прокоментував свій приїзд у збірну України.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x