НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» проведуть матчі на виїзді

«Черкаські Мавпи» проведуть матчі на виїзді

-

- Advertisment -

Друге коло баскетбольної Суперліги Паріматч – на фінішній прямій. Цього тижня «Черкаські Мавпи» проведуть черговий виїзний матч, дублери та вихованці клубу також зіграють за межами рідного майданчика.

Про це повідомляє пресслужба черкаського баскетбольного клубу.

Так, у неділю, 31 січня, у Запоріжжі наша команда зустрінеться із місцевими баскетболістами. Цього тижня на « Черкаських Мавп» чекає непростий виїзд. Підопічні Максима Міхельсона їдуть в гості до одного з лідерів Суперліги – «Запоріжжя».

mavpabasket.com

Перебування команди Валерія Плєханова у зоні лідерів є несподіванкою, втім колектив цілком заслужив свій статус. Цікаво, що і «Мавпи» і «Запоріжжя» перебувають на серіях із трьох перемог поспіль. Обидва суперники знаходяться на підйомі. Відповідно, у Запоріжжі очікується цікава боротьба. Попри різне становище у турнірній таблиці, «Мавпам» цілком по силах поборотися за перемогу у цьому матчі.

Також з 29 по 31 січня у Запоріжжі відіграють матчі ВЮБЛ-2004. «ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-04» проведуть другий тур ВЮБЛ. Команда Олександра Лашко зараз проводить серію із чотирьох перемог поспіль.

У Запоріжжі черкасці зіграють за вихід до Фіналу чотирьох ВЮБЛ. Протягом трьох днів «ОСДЮСШОР-Мавпи» зіграють із лідерами своїх груп, командами з Дніпра, Запоріжжя та Києва. Очікуються напружені поєдинки.

У ці ж дні, з 29 по 31 січня в Одесі пройдуть матчі ВЮБЛ-2005. «Черкаські мавпи-05» також відіграють вкрай важливий тур. Підопічні Василя Івлєва лідирують у своїй групі, втім зараз на команду очікують міцні команди – «СДЮСШОР ім. Б.Літвака», БК «Одеса-05» та «Хімік» (Южне).

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах пройде один із баскетбольних турів Суперліги Паріматч.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x