додому Новини Черкаси «Черкаські Мавпи» проведуть домашній матч із «Хіміком»

«Черкаські Мавпи» проведуть домашній матч із «Хіміком»

0
mavpabasket.com

«Черкаські Мавпи» завершують черговий тур Суперліги Паріматч грою із одним із лідерів чемпіонату, «Хіміком».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Команда Максима Міхельсона підходить до гри у хорошому настрої. На власному паркеті черкасці здолали «Одесу». Причому матч був не із простих, до нього у команди були проблеми зі складом. Втім протягом усієї гри «Мавпи» лідирували і у важливий момент дотиснули суперника – 71:62. Чудовий матч провів Дмитро Скапінцев, котрий встановив кілька рекордів кар’єри, здобувши 22 очка і 11 підбирань. Також після карантину повернувся Діон Райт, котрий також провів непоганий матч і цього разу має почувати себе ще краще.

mavpabasket.com

«Хімік» у попередній грі зіштовхнувся з неабияким супротив у грі з аутсайдером чемпіонату, «Миколаєвом». Южненці поступалися по ходу матчу, але зуміли переломити хід справ і здобули непросту перемогу з рахунком 86:78. Окрім традиційно стабільної гри від пари американських бігменів Салліван-Нельсон, у «Хіміка» чудовий матч провели молоді українські баскетболісти Віталій Зотов і Андрій Войналович, котрі на двох здобули 36 очок.

Головна новина у стані южненців – позитивний тест на коронавірус у головного тренера команди Віталія Степановського. Як наслідок, діями команди зараз керує асистент Олег Гончаров.

У першому колі южненський «Хімік» здобув непросту перемогу над «Мавпами» (64:61), однак з того часу було чимало змін у складах черкаської команди, в першу чергу. Зараз «Мавпи» суттєво оновилися і вже продемонстрували певний прогрес. Є сподівання, що в Черкасах буде боротьба.

Безперечно, що фаворит – «Хімік». Команда цього сезону долала не лише суперників із середини і нижньої частини турнірної таблиці, а й перегравала лідерів. Особлива увага до передньої лінії команди, Салліван та Нельсон неодноразово потрапляли до різних символічних збірних. Тому їхнє протистояння із черкаськими гравцями очікується цікаве.

У «Мавп» хорошу форму набрав Дмитро Скапінцев та Кемерон Джонс. Зазвичай стабільний Володимир Конєв, для якого кожна гра з «Хіміком» важлива. Словом, вже сьогодні, 17 січня, у Черкасах очікується інтригуюча зустріч. Початок гри о 16:00. За поєдинком можна буде поспостерігати онлайн на сайті mavpabasket.com, Обозреватель та YouTube, переглянути запис вболівальники зможуть на телеканалі «ВІККА».

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» отримали перемогу в напруженому матчі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version