НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» програли перший матч другого кола (Фото)

«Черкаські Мавпи» програли перший матч другого кола (Фото)

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» на власному паркеті поступилися «Дніпру». Чинний чемпіон Суперліги Паріматч за рахунок широкої ротації та вражаючого відсотку влучання здобув перемогу.

Гра завершилася з рахунком 55:74, інформує пресслужба БК.

Перша десятихвилинка для черкасців пройшла досить добре. Всю чверть «Мавпи» докладали чимало зусиль в захисті, що дало свої результати. «Мавпи» мали лідерство у 6 очок, однак в останній атаці пропустили дальній кидок від Шунделя й програли чверть – 15:16.

Вже у другій чверті гості перебрали гру своїх рук. Дніпряни цупко взяли черкасців у захисті, як результат, «Мавпи” за більше ніж 5 хвилин не забили жодного м‘яча, а гості почали відриватися, вигравши чверть з рахунком 25:34.

У другій половині гості приголомшили «Мавп» своїм ривком. До результативного Шунделя долучився Террелл. Так, гості відірвалися на відстань 20, а згодом і 28-ми очок. Як підсумок, за рахунку 40:66 після третьої чверті, заключна 10-хвилинка перетворилася на формальність.

В останній чверті черкасці не змогли відіграти відставання. Але вдалося трішки його скоротити. Гра була завершена з рахунком 55:74 на користь «Дніпра». Для черкасців це десята поразка в сезоні.

Далі у «Черкаських Мавп» пауза на матчі збірних. Наступну гру в Суперлізі Паріматч баскетболісти відігають 9-го грудня, на виїзді проти «Київ-Баскета». А до цього, на початку грудня має бути кубкова гра з «Політехніком».

Як повідомляв сайт vikka.ua, до «Черкаських Мавп» повернувся Руслан Отверченко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині очікуються невеликі дощі

Циклони продовжують утримувати свій вплив Черкащиною. Очікуються невеликі дощі, місцями з грозами, проте вдень суттєвих опадів не передбачається. Про...

У Черкасах поліклініку, довкола якої виник скандал, хочуть реорганізувати

У Черкасах міська влада хоче реорганізувати «КНП “Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка». Саме ця поліклініка оскандалилася, коли придбала мільйонне обладнання,...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x