додому Новини Спорт "Черкаські Мавпи" продовжують готуватися до старту сезону (ФОТО)

"Черкаські Мавпи" продовжують готуватися до старту сезону (ФОТО)

0

"Черкаські Мавпи" продовжують свою підготовку до старту нового баскетбольного сезону. Черкасці повернулися із Прибалтики, де зіграли 5 контрольних матчів, та працюють в залі над технічними елементами, готуючись до найближчих ігор. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Зараз команда працює в Черкасах у залі спортивного комплексу "Будівельник". Загалом зараз працюють 12 осіб. У їх числі − новачки команди: американський захисник Брендон Янг, добре знайомий черкаським вболівальникам плеймейкер Клім Артамонов та форвард Ігор Чумаков, який повернувся до команди в це міжсезоння.

Також склад підсилено трьома молодими виконавцями: з основою тренуються гравці дубля – захисник Нікіта Воєвода, бігме Владислав Мельник та лідер юнацької команди 2001-го року народження Юрій Романовський.

Натомість відсутній форвард Володимир Конєв, який нині в рядах національної збірної готується до матчів відбору на Кубок світ-2019, після травми продовжує відновлюватися Ігор Бояркін. Американець Келвін Льюіс команду покинув, оскільки не пройшов трай-аут.

За відсутності головного тренера команди Максима Міхельсона, який зараз також перебуває в таборі збірної, тренувальним процесом керує його асистент Сергій Кирлан.

У рамках підготовки до матчів проти "Кьонгсбергу" та "Дніпра" 12 та 13 вересня "Мавпи" зіграють дві контрольні гри в Києві проти місцевого "Київ-Баскету".

20-го вересня черкасці стартують у кваліфікації до Кубку Європи FIBA, виїзним матчем проти норвежського – "Кьонгсберг".

Свій перший домашній матч нового сезону "Черкаські Мавпи" проведуть 23-го вересня, гра відбудеться у рамках Суперкубку України, у якій "Черкаські Мавпи" приймуть "Дніпро". 

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" зіграють два товариські матчі в столиці.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version