НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" продовжують активно готуватися до старту сезону

"Черкаські Мавпи" продовжують активно готуватися до старту сезону

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" продовжують готуватися до старту сезону 2019/2020. Команда Максима Міхельсона працює переважно в режимі двох тренувань на день. Про це повідомляє пресслужба баскетбольного клубу.

Вранці робота на свіжому повітрі (парк, стадіон) ввечері – тренування в ігровому залі. Сьогоднішнє ранкове тренування черкасці провели на бігових доріжках Центрального стадіону Черкас. У тренувальному процесі беруть участь гравці основної команди та молодь.

"Поки мені подобається настрій, з яким працює команда, − говорить наставник черкасців. – На тренуваннях хороший градус боротьби. Мені іноді навіть доводиться його понижувати, адже боротьба така – "кістка в кістку". Підібралися хороші бойові легіонери, які не "відбувають номер", а дійсно пахають на кожному тренуванні. Сеад Хаджифейзович і Діон Райт один в один у тренувальному процесі грають агресивніше ніж деякі гравці у офіційних матчах. Молодь мене теж радує, хлопці хочуть проявити себе як найкраще і їм це вдається".

У найближчі два дні команда хоче підписати ще двох гравців у позицію 1-2, 2-3. Але, якщо це не вдасться, то Максим Міхельсон не ставитиме цілі в будь-що підписати кого-небудь. Насамперед "Черкаські Мавпи" хочуть взяти хороших, надійних легіонерів, тому обирають їх дуже ретельно.

Протягом тижня "Черкаські Мавпи", переглядали і гравця у позицію важкого форварда. Уже точно відомо, що трай-аут у "Черкаських Мавпах" пройшов Сеад Хаджифейзович. Боснійський форвард уклав контракт з командою до кінця сезону і відсьогодні став повноцінним гравцем "Черкаських Мавп".

"Сеад залишили у команді – це той гравець, який буде тримати у тонусі усю передню лінію наших суперників. На тренуваннях він не дає відпочити ні собі, ні опоненту, постійно нав’язує боротьбу, завжди в епіцентрі і з бажанням, має прекрасні бійцівські якості і хороший компанійський характер. Прекрасний легіонер для побудови хорошого мікроклімату в команді", − говорить Максим Міхельсон.

Уже наступного тижня "Черкаські Мавпи" відіграють у Києві свої перші товариські матчі. 29-го та 30-го серпня суперником нашого клубу буде "Київ-Баскет". Наразі кияни готуються до старту у кваліфікації Ліги чемпіонів. Матчі відбудуться в СК "Меридіан", 29-го серпня старт гри о 17:00, 30-го – о 11:00. 

Відзначимо, що незабаром у продаж надійдуть сезонні абонементи на домашні ігри "Черкаських Мавп" у Суперлізі Парі-Матч.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" продовжили угоду з перспективним центровим.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x