НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" приймуть вдома київських "Шаманів"

"Черкаські Мавпи" приймуть вдома київських "Шаманів"

-

- Advertisment -

Чемпіони України у межах 1/8 фіналу національного кубка приймають аматорський колектив "Шамани". Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Кубковий матч – хороша нагода для "Черкаських Мавп" зібратися із силами й перегрупуватися після невдалих ігор у Суперлізі. Максим Міхельсон покритикував своїх підопічних за матч із "Політехніком" й висловив сподівання, що до наступного туру Суперліги команда зуміє покращити свою гру.

Попри ігрові проблеми та кадрові втрати "Черкаські Мавпи" зобов’язані перемогти у цьому матчі. До того ж, це перша кубкова гра команди в Черкасах. Більше того, минулоріч "Мавпи" не зуміли поборотися за кубок України, вилетівши на стадії чвертьфіналу. Цього сезону команда прагне щонайменше вийти до фіналу чотирьох.

У чвертьфіналі на переможця пари "Черкаські Мавпи" – "Шамани" вже чекає амбітний "Київ-Баскет". Протистояння з яким буде складним для кожної із команд.

Як повідомляв сайт vikka.ua, топ-моменти матчу Черкаські Мавпи" – "Політехнік".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x