НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» приймають вдома команду з Харкова

«Черкаські Мавпи» приймають вдома команду з Харкова

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» стартують у четвертому колі Суперліги Паріматч. У першій грі на власному паркеті команда прийме принципового суперника у боротьбі за плей-оф – «Харківські Соколи».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Підопічні Максима Міхельсона вступають у напружену фазу в чемпіонаті. Протягом квітня команда гратиме практично через день. Зараз черкасці підходять до важливого матчу Суперліги Паріматч після Кубка України.

Ще кілька днів тому «Мавпи» провели три напружених матчі у Кубку України і 4 квітня у фіналі поступилися «Будівельнику» (70:93). Після яскравих перемог над «Хіміком» та «Запоріжжям», зіграти на такому ж рівні у фіналі не вдалося. Тим не менше, вихід до фіналу – вже хороше досягнення для команди, котра починала сезон із показником 0-8.

Останнім часом «Черкаські Мавпи» набрали гарний хід. Третє коло команда провела з показником 7 перемог, 3 поразки. Саме за цей період черкасці зайшли у зону плей-оф і міцно там закріпилися. Була у третьому колі і важлива перемога над «Харківськими Соколами» (83:57), відсунувши суперника на 10-й рядок у турнірній таблиці.

«Харківські Соколи» мають невеличку перевагу над «Мавпами». У той час, коли черкасці грали півфінали та фінал Кубка України, харків’яни планомірно готувалися до матчу із «Мавпами». Зараз «Соколи» ідуть на серії із шести поразок поспіль. Попри таку невдалу серію, в останніх двох матчах підопічні Рєнатаса Куріліонокаса почергово нав’язували боротьбу «Дніпру» та «Прометею».

У сезонній серії команди помінялися перемогами. У цьому протистоянні очікуються цікава сутичка передніх ліній – Скапінцев-Сергеєв проти Чумакова і Пресслі. В інших лініях теж є непогані протистояння, втім у «Мавп» все ж є перевага у ширині складу. До того ж, підопічні Максима Міхельсона гратимуть вдома перед власними уболівальниками. Тому харків’янам буде непросто.

Приходьте сьогодні, 7 квітня, на матч у ПС «Будівельник». Буде гаряче. Старт гри о 19:00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах пройде два матчі Суперліги Паріматч.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x