НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" позмагаються з одвічним суперником – "Дніпром"

"Черкаські Мавпи" позмагаються з одвічним суперником – "Дніпром"

-

- Advertisment -

У гості до "Черкаських Мавп" приїде БК "Дніпро" – команда, яка у цьому чемпіонаті ще не програвала і навіть більше – два дні тому здолала діючого чемпіона ("Будівельник"). Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

Нині саме "Дніпро" виглядає одним із основних претендентів на головні нагороди чемпіонату. Водночас, за словами капітана "Черкаських Мавп" Олександра Кольченка, його команда не готова віддати бодай одного домашнього матчу своїм суперникам. Очевидно, що 13 жовтня на черкаських уболівальників чекає неймовірна битва. Перемогти у ній нашим хлопцям можуть рідні стіни та підтримка. Будьте з нами.

Також 13 жовтня у Черкасах буде повторення рекордного джекпоту у конкурсі "щасливий кидок" від "Парі-Матч" та ФБУ. За його правилами, уболівальник, який придбав квиток на звітну гру і був обраний шляхом сліпого жеребу, має влучити з центру майданчика. На сьогодні джекпот зріс до рекордних 60 тисяч. Саме такою минулого сезону була максимальна сума у цьому конкурсі, яку у Києві забрав уболівальник з Миколаєва.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" здобули перемогу у першому домашньому матчі сезону.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x