НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» поїхали на поєдинок до Тернополя

«Черкаські Мавпи» поїхали на поєдинок до Тернополя

-

- Advertisment -

Сьогодні, 21 квітня, о 19:00 відбудеться остання зустріч «Черкаських Мавп» і «Тернополя» у межах регулярного чемпіонату Суперліги Паріматч. Черкасці відправилися до суперника.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Матч із дебютантом буде для черкасців одним із найскладніших. До Тернополя «Черкаські Мавпи» поїхали в обмеженому складі. У Черкасах залишився головний тренер Максим Міхельсон, а також ключові гравці команди – Володимир Конєв, Дмитро Скапінцев, Сергій Попов, Діон Райт і Кемерон Джонс. На чолі «Мавп» поїхав Микола Кірсанов, який нещодавно одужав після коронавірусу.

Черкаські Мавпи

Стосовно ігрових перспектив, у такому складі «Черкаським Мавпам» однозначно буде складно, але протягом чемпіонату команда продемонструвала, що може боротися за будь-яких умов. Насичений графік у чемпіонаті команда проводить не найкращим чином. Зараз в пасиві «Мавп» чотири поразки поспіль («Дніпро», «Запоріжжя», «Прометей», «Будівельник»).

«Тернопіль» також складно проводить цей відрізок у чемпіонаті. Досвідчена команда протягом усього сезону грає обмеженою ротацією, тому функціональний аспект на цій стадії чемпіонату виходить на передній план. В останньому матчі підопічні Дмитра Забірченка здобули якісну перемогу над «Дніпром». Головна проблема «Тернополя» – те, що команда завершує сезон без Едріана Боуі, який достроково залишив клуб. Втім тернополяни вже навчилися грати без нього, у хорошій формі знаходиться Павло Буренко.

Онлайн гру можна буде подивитися на сайті mavpabasket.com, YouTube, ВІККА (запис).

Як повідомляв сайт vikka.ua, юні черкаські баскетболістки вийшли у півфінал ВЮБЛ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x