НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" повернулись на домашній майданчик після місячної паузи

"Черкаські Мавпи" повернулись на домашній майданчик після місячної паузи

-

- Advertisment -

Після місячної паузи, пов’язаної з виїзними матчами, команда Максима Міхельсона нарешті зіграє на своєму майданчику. 9-го (19:00) та 11-го (14:00) листопада черкаських уболівальників чекають два цікаві поєдинки проти "Запоріжжя" та "Миколаєва". Фактично ці матчі стануть знайомством новачків клубу з черкаською публікою. Нещодавно "Черкаські Мавпи" підписали двох форвардів Ніколу Джуріча та Шахіда Девіса. Про це інформує прес-служба баскетбольного клубу.

Під час матчу 9 листопада між уболівальниками у Черкасах може бути розіграний рекордний джекпот в історії українського баскетболу. 63 тисячі гривень зможе забрати уболівальник, якщо влучить з центру майданчика. Задля того, аби забрати грошову винагороду, уболівальнику потрібно придбати квиток на домашній матч, стати одним із 5-ти квитків, який витягнуть із лототрону та влучити з центру майданчика.

За словами Максима Міхельсона, уся команда в очікуванні домашніх матчів та підтримки рідних трибун.

"Дуже чекаємо на підтримку рідних уболівальників, які зачекалися на наші домашні матчі. Очікуємо непростих та насичених ігор. Я говорив на початку сезону, що цей чемпіонат непередбачуваний. Останній тур вкотре наголосив, що цікавих матчів зі непередбачуваним результатом буде вдосталь. Місце "Запоріжжя" у турнірній таблиці не має вводити нікого в оману. Цей клуб у грі проти "Дніпра" продемонстрував, що може обігрувати будь-кого. Ще раз повторюсь, що я чекаю на цікаві гри і запрошую уболівальників допомогти нам", – зауважив Максим Міхельсон.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" потішили вболівальників двома яскравими поєдинками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x