НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» поступилися збірній Одеської області

«Черкаські Мавпи» поступилися збірній Одеської області

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» впевнено розпочинають першу десятихвилинку, на підйомі після вчорашньої перемоги. Демонструють хорошу результативність в плеяді ранніх нападів. Та на останній хвилині одеситам вдається вибороти перевагу в +2 очки. Повідомляють на сайті БК «Черкаські Мавпи».

Черкаські Мавпи
Черкаські Мавпи

В другій чверті «БІПА» набирає обертів і збільшує перевагу в рахунку на свою користь до +15. У Мавп традиційно ефективно грав Сергій Скіра, який набрав 15 очок та 6 підбирань ще за першу половину, але допомоги центровому від партнерів не знайшлося.  Неочікуваний Buzzer Beater від гравця черкаської команди Сергія Кузнецова завершує ігровий період з рахунком 34:46.

Після великої перерви Мавпам не вдається перехопити ініціативу, в тому числі і через активний захист команди суперниці. Окрім того, в знаки дається втома, варто зазначити, що «БІІПА» має більш рівномірну ротацію. В четвертій чверті одесити мають найбільший розрив в рахунку +25. Черкаським Мавпам вдається дещо зменшити розрив та не вдається вибороти перемогу.

Підопічні Вадима Пудзирея реалізували 10 з 22 триочкових (45%), традиційно результативно в одеситів зіграла лава запасних. У Мавп у другій половині увімкнувся Деметріус Лейк, який, як і Скіра, в результаті набрав 25 очок. Цей тандем приніс черкасцям 50 очок з 73 командних.

Поєдинок завершується з рахунком 73:94. Це вже п’ята з шести матчів перемога БІПИ та шоста поразка для Мавп з семи зіграних зустрічей сезону Суперліги.   

Суперліга Parimatch. Регулярний чемпіонат

ПС «Венето», Київ

Черкаські Мавпи – БІПА-збірна Одеської області 73:94 (15:17, 19:29, 16:21, 23:27)

Черкаські Мавпи: Скіра 25 + 11 підбирань, Пошабля 12 + 3 передачі, Кузнецов 5 + 5 підбирань + 5 передач – 5 втрат, Косенко 4, Назаренко 2 — старт, Лейк 25 + 5 підбирань + 4 передачі – 5 втрат, Липовцев 0 + 6 підбирань – 3 втрати, Плясов 0, Лакомов 0.

БІПА: Рябчук 25 + 7 підбирань + 5 передач + 5 перехоплень, Кабацюра 14 + 9 підбирань, Ткаченко 13 + 6 підбирань, Малиновський 2, Кадигроб 2 — старт, Шашков 14, Унгурян 13 + 7 передач – 3 втрати, Конєв 9, Устименко 2, Товкач 2 + 3 передачі, Горячий 0, Свірський 0.

Читайте також:

Черкаські багатоборці здобули призові місця на чемпіонаті України

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x