Новини"Черкаські Мавпи" поступилися "Хіміку" у стартовій грі сезону (ФОТО,...

"Черкаські Мавпи" поступилися "Хіміку" у стартовій грі сезону (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Учора в Черкасах відсвяткували старт нового баскетбольного сезону. У спорткомплексі "Будівельник" "Черкаські Мавпи" зіграли з "Хіміком".

Гра не задалася для "Мавп" із самого початку. Задня лінія черкасців не витримала агресивного пресингу. Все це призвело до ривка одного з фаворитів чемпіонату. Южненці, завдяки вдалій грі Нідхема та Мура, повели у рахунку – 9:0. Черкащани відповіли дальніми влучаннями. Перша перерва зустріла команди з рахунком 21:13, на користь южненців.

Приблизно такі ж цифри були і у другій десятихвилинці. У "Хіміка" потужно грала передня лінія, де різницю у рахунку вдало збільшували Петров та Корнієнко. Останній і став найрезультативнішим гравцем матчу. В активі Корнієнка після гри було 21 очко та 5 підбирань. Все це допомогло южненцям піти на велику перерву із більш ніж переконливою різницею – 27:41.

Зовсім іншу гру від "Черкаських Мавп" вболівальники побачили у другій половині гри. Черкащани нарешті налагодили власну позиційну гру. Ледь не головна заслуга у цьому двох легіонерів черкаського клубу. Вдалі атаки Хемілтона та Ранделса уже до середини десятихвилинки скоротили різницю до десяти очок – 39:49. Хемілтон запам’ятався ефектним данком та кількома надважкими середніми, Ранделс до своїх влучних триочкових додав кілька гострих проходів.

Здавалося б черкасці були близькими до переломного моменту у цій грі. Однак перепоною до цього став програний підбір. У кількох ключових моментах команда Міхельсона програла кілька підбирань і втратила власний кураж. У середині четвертого періоду "Мавпи" створили ще один ривок і знову підібралися до суперника на відстань у десять очок – 71:61. Однак клас южненців дозволив їм довести гру до перемоги.

У черкащан найкориснішим гравцями матчу стали Рандлс та Хемілтон, які здобули відповідно 21 та 20 очок, варто відзначити і Кобця, який оформив 15 балів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x