НовиниЧеркаси"Черкаські Мавпи" поступилися "Соколам" в овертаймі

“Черкаські Мавпи” поступилися “Соколам” в овертаймі

-

- Advertisment -

“Черкаські Мавпи” поступилися в матчі української Суперліги Windrose “Харківським Соколам”. Про це йдеться на сайті “Черкаських Мавп”.

Відігравши 22 очка відставання, команда поступилася в овертаймі – 78:83.

Гості з самого початку захопили ініціативу і почали відриватися від суперника. Черкаські Мавпи набрали перші очки лише на четвертій хвилині. В першій десятихвилинці команда Максима Міхельсона зробила 6 втрат та не втримала Александара Зечевіча, який набрав 12 очок. Натомість команда Валерія Плеханова вдвічі менше втрачала м’яч і не поступалася супернику на підбираннях, що дозволило оформити двозначну перевагу в стартовому ігровому відрізку.

В другій чверті ситуація на майданчику не змінилася. Харківські Соколи впевнено контролювали хід гри і поступово збільшували відрив. Ритму гостей не завадили тайм-ути Міхельсона та медіа-пауза. Як наслідок на велику перерву команда Плеханова пішла з перевагою +13. Команди зібрали однакову кількість підбирань (по 19), але при цьому Соколи набагато ефективніше атакували з середньої та ближньої дистанції – 13/21 двоочкових проти 6/22 у суперника. Це стало запорукою впевненого лідерства гостей.

На старті третьої чверті краще виглядали Соколи, максимальний відрив яких досягав 22 очки. В середині десятихвилинки форвард Черкаських Мавп Дювон Максвел забив потужний данк, після чого господарі заграли значно впевненіше. Результативні дії Максвела, Олександра Кольченка та Івана Ткаченка дозволили команді Міхельсона скоротити відставання до -5 перед заключним ігровим відрізком.

Черкаські Мавпи продовжували діяти на куражі в першій половині четвертої чверті, чому посприяли два ефектних блок-шоти Ткаченка. Господарі декілька разів виривалися вперед у рахунку, але Соколи витримали удар і змогли налагодити командну взаємодію. Останні хвилини пройшли в напруженій рівній боротьбі. В основний час виявити переможця не вдалося. В овертаймі також було інтригуючи протистояння. Ключовим моментом матчу стало підбирання у нападі Макса Магоні після промахів Зечевіча з лінії штрафних за 52 секунди до сирени. В наступній атаці Зечевіч реалізував дальній кидок, довівши перевагу Соколів до +4. Команда Плеханова спокійно провела заключні секунди і здобула виїзну перемогу. “Черкаські Мавпи” поступилися в п’ятому матч поспіль і залишилися на останньому місці в турнірній таблиці.

Найрезультативнішим на майданчику був гравець Черкаських Мавп Олександр Кольченко, який набрав 21 очко.

Черкаські Мавпи наступний поєдинок зіграють вдома 13 листопада проти Дніпра.

Як повідомляла vikka.ua, нагадаємо, що на матч можна потрапити лише маючи сертифікат про проходження вакцинації чи негативний ПЛР-тест на коронавірус

"Черкаські Мавпи" поступилися

"Черкаські Мавпи" поступилися

"Черкаські Мавпи" поступилися

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x