додому Новини Спорт «Черкаські Мавпи» поступилися «Прометею» на турнірі в Кам’янському

«Черкаські Мавпи» поступилися «Прометею» на турнірі в Кам’янському

0

Напередодні, 5 вересня, пройшов другий день Кубку Прометея. Черкаські Мавпи зустрічалися з господарями турніру БК «Прометей».

Наша команда нав’язала бій амбітному суперникові, втім зазнала поразки в овертаймі – 83:93, повідомляє пресслужба клубу.

Гра «Мавп» проти «Прометея» закінчувала другий ігровий день турніру. Матч розпочали Бондаренко, Скапінцев, Дзюба, Конєв та Руслов. Перший період видався, досить, напруженим. Спочатку «Прометей» мав велику перевагу в рахунку, але під кінець періоду «Мавпи» швидко наздогнали суперника та зрівняли рахунок – 17:17. У другій чверті варто відзначити неймовірну гру черкащан у захисті.

«Прометей» за другу чверть не забив жодного дальнього кидка. А злагоджена гра у нападі привела команду до перемоги у другому періоді та подарувала декілька видовищних швидких атак та слем-данків. Тож, на велику перерву «Мавпи» пішли з суттєвою перевагою у 12 очок. Рахунок по завершенню першої половини гри склав – 31:43. Найрезультативнішим гравцем у складі «Черкаських Мавп» у першій половині став капітан команди – Володимир Конєв (9 очок).

Друга половина гри почалася швидкими атаками «Прометея», що призвело до зменшення відриву в очках. Але після тайм-ауту, який взяв Максим Міхельсон, захист черкащан став набагато кращим.

Активний пресинг нашої команди дозволив зберегти перевагу у 12 очок. Таким чином, «Черкаські Мавпи» по завершенню третьої чверті лідирували з рахунком 46:58. Остання чверть зустрічі виявилась дуже напруженою. Розпочалась вона аналогічно до третьої – багато швидких проривів та перехоплень господарів. На цей раз черкащани не змогли дати опір і рахунок зрівнявся. За чотири хвилини до кінця Сергій Попов отримав прикру травму. Після чого БК «Прометей» почав вириватись уперед. Але на останніх хвилинах гри «Черкаські Мавпи» не здались і змогли перевести гру у овертайм.

На жаль, але додаткових п‘яти хвилин не вистачило для перемоги «Черкаських Мавп». БК «Прометей» отримує надважку перемогу на своєму домашньому майданчику. Фінальний рахунок – 93:83.

Наступна гра відбудеться сьогодні, 6 вересня, у м. Кам’янське. О 11:00 «Черкаські Мавпи» зіграють останню гру проти БК «Запоріжжя».

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» підсилились американським захисником.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version