НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" поступилися "Політехніку"

"Черкаські Мавпи" поступилися "Політехніку"

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" поступилися харківському "Політехніку". Команда Максима Міхельсона невдало провела другу половину матчу і не зуміла знайти протидію неймовірному відсотку реалізації триочкових суперника. В підсумку харків’яни здобули перемогу з рахунокм 89:71. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

У суботу, 8 грудня, "Черкаські Мавпи" мали нагоду поліпшити турнірне становище. У гості до них завітав записний аутсайдер, який до того ж віддав чимало сил у столиці у поєдинку із "Київ-Баскетом".

Натомість черкасці, хоча і зазнали розчарування програвши "Дніпру", на останній секунді вдома, мали можливість підготуватися до поєдинку. Спочатку гра складалася доволі прогнозовано, обидві команди грали у відкритий баскетбол і господарі почувалися впевненіше.

Проте харків’яни, навіть граючи вузькою ротацією дуже агресивно провели третю чверть, їхня перевага сягнула понад 10 очок. Як і у попередньому поєдинку у складі команди Володимира Коваля виділявся Грем.

"Мавпи" доволі швидко наздогнали половину відставання. Саме у цей час свої найкращі якості проявив Роман Козлов − 6 із 9 дальніх, такий його результат у звітному матчі. Та й загальний відсоток триочкових у "Політехніків" у цій грі перевалив за 50.

Така влучність знезброїла суперників, які не знайшли у собі сили врятувати цю гру.

Якби "Мавпи" змогли врятувати поєдинок, то героєм однозначно варто було б назвати Кольченка, який грав із традиційним завзяттям. Втім, найяскравіший перформанс видав Роман Козлов, його кидки з будь-яких точок на периметрі досягали мети, а найважчі спроби він виконав у найважливіший момент, тому звання героя без сумніву його.

Тепер на "Мавп" наприкінці грудня чекає виїзд до Києва, а "Політех" має завітати до Дніпра, де спробує продовжити свою вдалу виїзну серію.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Святослав Михайлюк встановив рекорд в НБА.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x