НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» поступилися найсильнішому супернику Суперліги

«Черкаські Мавпи» поступилися найсильнішому супернику Суперліги

-

- Advertisment -

У Києві «Черкаські Мавпи» зіштовхнулися із однією з найсильніших команд Суперліги Windrose. «Будівельник» з позиції сили провів весь матч і завдав поразки черкасцям – 100:82.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

«Будівельник» зі старту матчу здійснив швидкий ривок, команда ще до середини чверті відірвалася на відстань 10-ти очок і лише нарощувала свою перевагу. Черкасці не могли зупинити зв’язку Клавелл – Браун, які на двох здобули 12 очок, причому Джиан віддав чотири передачі. У певний момент різниця сягнула 16-ти очок, лиш в кінцівці чверті черкасці перервали засуху в очках і завершили перший період з рахунком 27:13 на користь господарів.

У другій 10-хвилинці гравці «Будівельника» швидко повернулися на відстань 15 очок, а в певний момент мали перевагу у 20+ балів. Втім черкасці знайшли свою відповідь, два триочкових від Хемілтона, прохід та дальній Первіса допомогли команді скоротити до 9-ти очок. Але відповідь до великої перерви була за «Будівельником», Клавелл дальнім на останніх секундах повернув команді переконливий гандикап – 54:38.

У другій половині черкасцям не вдалося не лише наблизитися в рахунку, а й навіть втриматися на цій відстані. Кияни спіймали кураж і продовжували нарощувати перевагу, як наслідок, третю 10-хвилинку «Будівельник» завершив із 30-очковим гандикапом.

В останній чверті інтриги у матчі вже не було. За такого баскетболу «Черкаські Мавпи» зуміли дещо підтягнутися в рахунку, втім без сподівань на перемогу. У підсумку ­ 100:82, черкасці поступаються в Києві.

Нагадаємо, що наступний матч «Черкаські Мавпи» проведуть вже 7-го жовтня. На власному паркеті в Кубку України команда прийме «Київ-Баскет». Приходьте і підтримайте команду.

Гра відбудеться о 22:00. Квитки на матч можна придбати за посиланням.

Як повідомляла раніше vikka.ua, баскетболіста з «Черкаських Мавп» запросили до національної збірної.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліція повідомила деталі смертельної ДТП на Уманщині

Автопригода сталася біля села Паланка Уманського району. Зіткнулися автомобілі ВАЗ та Fiat, внаслідок чого є загибла і постраждалий. За...

На Черкащині очікуються невеликі дощі

Циклони продовжують утримувати свій вплив Черкащиною. Очікуються невеликі дощі, місцями з грозами, проте вдень суттєвих опадів не передбачається. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x