додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" поступилися "Миколаєву" в овертаймі (ВІДЕО)

"Черкаські Мавпи" поступилися "Миколаєву" в овертаймі (ВІДЕО)

0

"Черкаські Мавпи" та "Миколаїв" видали найдраматичніший матч старту сезону. Команди перенесли з’ясування стосунків у перший в Суперлізі Парі-Матч овертайм цього сезону. У вирішальній п’ятихвилинці сильнішими були миколаївці – 80:76. Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

Черкаські Мавпи почали матч більш зібрано, ніж господарі паркету: спочатку Джефферсон виграв вкидання, а після цього партнери по команді організували ривок 0:6. В другому періоді команди вже грали більш зосереджено та припускалися мінімуму помилок. Глядачі змогли побачити рівну та напружену гру обох колективів, які по черзі виходили вперед та не відпускали один одного на відстань більшу ніж декілька балів. 33:31 – мінімальна перевага господарів після другого періоду.

В другій половині в "Черкаських Мавп" почав феєрити Бояркін: за короткий відтинок часу українець забив по два дальніх та ближніх кидків, що призвело до того що вже "Мавпи" були попереду. Перед четвертою чвертю рахунок рівний. Заключна ж десятихвилинка пройшла також без явно вираженого лідера, обидві команди мали рівні шанси на перемогу, а за 15 секунд до закінчення основного часу рахунок був рівний – 67:67. На останніх секундах саме черкасці мали кращі шанси перемогти, але промах з лінії штрафних Кобця використав Кушніров, який своєю атакою з-під кошика перевів гру в овертайм.

У додатковій п’ятихвилинці таки далося в знаки те, що в черкаського клубу не було двох гравців основи. "Миколаїв" відразу пішов у семиочковий відрив. "Мавп" намагалися врятувати два найпродуктивніші гравці у цьому матчі: Кобець та Бояркін, але їхній здобуток не врятував черкасців від виїзної поразки 76:80.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 57 тисяч гривень може виграти уболівальник "Мавп" на матчі-відкритті Суперліги в Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version