НовиниСпорт"Черкаські Мавпи" поступилися команді з Запоріжжя

"Черкаські Мавпи" поступилися команді з Запоріжжя

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" в драматичному матчі програли Запоріжжю. Наша команда була в ролі наздоганяючих впродовж усього матчу, проте за останні 120 секунд підопічні Максима Міхельсона ледь не наздогнали суперника. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Команди на паркеті розпочали зі швидкого та дещо сумбурного баскетболу. Більше ніж дві хвилини знадобилося баскетболістам задля того аби відкрити рахунок у грі. Зробив це влучним дальнім снайпер запоріжців – Холтон, який після цього здобув всі стартові 11 балів для своєї команди, влучивши при цьому три дальні спроби поспіль. У "Черкаських Мавп" гру на себе взяв бігмен Крістофер Коуклі, який ефективно працював під кільцем суперника та не давав команді Плеханова здійснити відчутний ривок.

Друга чверть розпочалася з ефектного данку від Івана Ткаченко, проте після цього Запоріжжя перехопило ініціативу до своїх рук і в середині періоду саме гравці в зеленій формі мали двозначну перевагу в рахунку. Перед сиреною команда Максима Міхельсона зуміла дещо скоротити відставання від суперника зусиллями своїх лідерів, проте заключне слово в першій половині гри лишилось за гостями – Станіслав Овдєєнко відправив команди в роздягальню своїм дальнім пострілом та збільшив перевагу команди до 7 балів – 41:48.

Друга половина гри розпочалася з ривка "Мавп", які зусиллями Ткаченка та Коуклі змогли скоротити різницю та навіть вперше за матч вийти вперед після вдалих штрафних кидків від капітана господарів. До завершення чверті в ПС "Будівельник" тривали гойдалки, коли команди по черзі виходили вперед.

Все мало вирішитись в заключній десятихвилинці.

Команда Валерія Плеханова краще розпочала останню чверть і вже в середині десятихвилинки перевага гостей складала 13 очок.

Проте, "Черкаські Мавпи", програючи за 2 хвилини до завершення зустрічі 13 очок, зуміли скоротити відставання до 1 балу за рахунок неймовірних зусиль від Янга, Кольченка та Чумакова, проте останній кидок, який міг би перевести гру в овертайм капітан "Мавп" не влучив.

Із кінцевим рахунком 88:91 перемогу здобула команда Запоріжжя.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вихованець "Черкаських Мавп" став найрезультативнішим у передсезонному матчі НБА.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x