додому Новини Спорт "Черкаські Мавпи" поступилися чемпіонам Білорусі

"Черкаські Мавпи" поступилися чемпіонам Білорусі

0

У рамках товариського турніру, що відбувається в Литві, "Черкаські Мавпи" поступилися чемпіону Білорусі "Цмокі-Мінск" з рахунком 77-102. Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

У другий ігровий день турніру в литовському Невежисі, що відбувався 4 вересня, черкасці грали проти головної команди Білорусі та учасника Єдиної ліги ВТБ.

Першу чверть "Черкаські Мавпи" програли із різницею в 16 очок, у другій десятихвилинці їм не вдалося покращити результат, і на велику перерву команди пішли за переваги білорусів у +23 очки.

У другій половині зустрічі черкасцям вдалося дещо вирівняти гру. Третя чверть лишилася за "Мавпами", а останній відрізок пройшов за рівної гри, проте в підсумку перемога залишилася за чемпіонами Білорусі.

Зазначимо, що у понеділок "Мавпи" в третьому овертаймі поступилися півфіналісту минулого чемпіонату Литви "Лієткабелісу" 113-114. До цього черкасці виграли два товариські матчі проти латвійських команд.

Сьогодні, 5 вересня, о 19:00 "Мавпи" зіграють проти господаря турніру литовського "Невежиса".

Нагадаємо, що уже 20-го вересня черкасці стартують у кваліфікації до Кубку Європи FIBA, виїзним матчем проти норвежського "Кьонгсбергу", вдома "Мавпи" зіграють 26-го вересня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" впевнено здобули другу перемогу на початку сезону.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version