НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» поступилися «Будівельнику»

«Черкаські Мавпи» поступилися «Будівельнику»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» зазнали поразки від «Будівельника». Рахунок поєдинку – 73:68. Здобути першу перемогу в Суперлізі Паріматч черкасцям поки не вдається.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

Обидві команди вкрай «обезкровлені» через коронавірус. У киян одразу низка основних гравців захворіли, у «Мавп» ситуація краща, однак травмовані більшість плеймекерів. Також команди грали без своїх головних тренерів – Максим Міхельсон і Вальдемарас Хомічус хворіють на COVID-19. Усі ці фактори наклали відбиток на гру, яка видалася в’язкою та не дуже результативною.

Зірковий захисник «Будівельника» Стівен Буртт своїм триочковим кидком відкрив рахунок у матчі. Втім далі «Мавпи» швидко відігралися і тримали лідерство протягом усієї першої чверті. «Мавпи» виграли чверть з мінімальною перевагою – 12:13.

На старті другого періоду «Будівельник» налагодив набір очок. Яскраві кілька хвилин провів Роман Козлов, завдяки якому кияни вийшли вперед на відстань 5-ти очок – 20:15. Його запал підхопили партнери. Так, кияни трималися попереду протягом усієї чверті і на велику перерву пішли в якості лідерів – 34:28.

У третій чверті «Мавпи» відіграли своє відставання і самі вийшли вперед. Однак стабільного попадання очок налагодити не вдавалося. У баскетболістів не йшов кидок як з дальньої, так і середньої відстані. В атаці «Мавпи» частіше сподівалися на Дмитра Скапінцева, який господарював на обох щитах. Втім кияни не дали черкасцям відірватися в рахунку, а втримали мінімальне лідерство – 47:46.

У заключній чверті картина на майданчику не змінилася. «Будівельник», попри усічену ротацію не відпускав «Мавп» у рахунку, а в останні хвилини взагалі вийшов уперед. Справжнім героєм зустрічі став Стівен Буртт, котрий перевершив рекорд Кобця за результативністю в сезоні і здобув 39 балів. Американський українець у вирішальні миттєвості матчу стабільно набирав очки і самотужки витягнув для команди перемогу. У підсумку 73:68, «Мавпи» поступаються в Києві.

Найкращим у складі «Мавп» став Дмитро Скапінцев – 14 очок + 12 підбирань. Дабл-дабл також оформив Сеад Хаджифейзович – 10+10 підбирань.

Наступний матч «Черкаські Мавпи» проведуть 5 листопада на виїзді проти «Одеси».

Як повідомляв сайт vikka.ua, у головного тренера «Черкаських Мавп» виявили коронавірус.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x