Новини"Черкаські Мавпи" поступилися "Будівельнику" з відривом у майже 30...

"Черкаські Мавпи" поступилися "Будівельнику" з відривом у майже 30 очок (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

11 березня у грі з "Будівельником" черкаський баскетклуб поступився з рахунком 77:49. Про це vikka.ua повфідомили у прес-службі "Черкаських Мавп".

Почали матч команди доволі продуктивно. Зробивши акцент на здобуття очок з трисекундної зони, "Мавпи" та "Будівельник" потішили вболівальників низкою ефектних атак. Гості повели в рахунку – 17:13. Згодом міні-ривок "Мавп" дозволив їм навіть вийти вперед – 18:17. Попри це Денис Лукашов двічі поспіль реалізував свої дальні атаки та відправив команди на першу перерву з рахунком 24:20.

Ключовим у цьому матчі став другий період. За всю десятихвилинку черкасці здобули лише п’ять очок. В результаті велика перерва зустрічала суперників з рахунком 45:25.

Стартували будівельники у третій десятихвилинці зі ще одного ривка 9:0. Протидію своєму візаві по трисекундній зоні епізодично знаходив Завадський, який у цій грі оформив єдиний дабл-дабл (10 очок, 11 підбирань). Допоміг черкасцям і триочковий Кальніченка, який дещо скоротив відставання. У складі "Будівельника" найрезультативнішим у грі був Денис Лукашов, він здобув 21 очко, 8 підбирань та 6 передач.

Загалом черкасці вдало відіграли у захисті протягом другої половини матчу і пропустили від чемпіона лише 32 очки. У результаті фінальна сирена зустріла команди з рахунком 77:49 – на користь "Будівельника".

Незважаючи на поразку, "Мавпи" залишилися на п’ятій позиції турнірної таблиці. До завершення регулярного чемпіонату черкасці проведуть ще чотири гри, три з яких на домашньому паркеті.

Джерело: Черкаські Мавпи

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x