НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" поступились в заключному матчі Кубку Європи ФІБА

"Черкаські Мавпи" поступились в заключному матчі Кубку Європи ФІБА

-

- Advertisment -

Команда Максима Міхельсона програла в останньому єврокубковому матчі сезону, інформує прес-служба "Черкаських Мавп".

Програвши першу чверть, черкасці практично наздогнали суперників у другій, проте відсутність Олександра Кольченка, в якого вранці піднялася температура, а також травмованого Івана Ткаченка не дозволила черкасцям на рівних змагатися зі "Стяуа" у другій половині гри.

Загалом "Черкаські Мавпи" все ж обійшли "Стяуа" в турнірці та за результатами шести матчів посіли підсумкове третє в групі E. 

Розпочалася гра в Бухаресті з влучного триочкового від українського снайпера "Черкаських Мавп" – Руслана Отверченка, який влучив дальній кидок вже на двадцятій секунді гри. "Стяуа" не забарились і ще через 15 секунд відповіли тим самим та зрівняли рахунок у грі.

Після цього в української команди почали виникати певні проблеми: суперники досить легко почали забивати свої бали, в той час як Мавпам кожен набраний  бал давався дуже важко. Як наслідок після першої чверті дефіцит набраних балів у команди Максима Міхельсона складав 14 балів – 28:14. 

Проте, в другій половині справи у чинних чемпіонів української Суперліги Парі-Матч пішли дещо краще: Арнетт, Коуклі та Чумаков за 2 стартові хвилини скоротили відставання своєї команди до 6 очок. Після цього майже весь час на паркеті точилася рівна боротьба,  а під кінець першої половини гри Мавпи і зовсім ледь не дотисли суперника – на перерву команди пішли за рахунку 43:40 на користь "Стяуа". 

 В другій половині матчу черкаська команда на жаль не змогла дотиснути суперників та вийти вперед – на початку періоду чемпіони України пропустили ривок суперника, який за декілька хвилин віддалився в рахунку вже до двозначної відстані. Після цього зусиллями Арнетта та Отверченка гравці в темній формі змогли скоротити відставання лише до одного балу, проте аби переломити хід гри знову не вистачило дещиці. Черговий ривок від Стяуа і на перерву команди пішли за переваги господарів у 9 балів. 

В останній десятихвилинці окрилені успіхом господарі продовжили лише нарощувати перевагу в також останньому для себе матчі Кубку Європи ФІБА. Завершилася гра з рахунком 87:70. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, двоє гравців "Мавп" потрапили до статистичних лідерів Суперліги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x