Новини"Черкаські Мавпи" поступились столичному "Будівельнику" (ВІДЕО)

"Черкаські Мавпи" поступились столичному "Будівельнику" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У 3-му турі Суперліги Парі Матч черкаській команді не вдалося вирвати перемогу у напруженому двобої з київським "Будівельником", повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Гра в Києві стартувала з двох підбирань "Мавп" на чужому кошику, які капітану гостей Кальніченку вдалося втілити в перші +2 у цьому матчі. Але кияни практично відразу провели серію власних влучних кидків і в результаті записали в свій актив ривок 8:0, на що "Мавпи" відповіли ще двома балами від того ж таки Андрія Кальніченка, який спробував повести команду за собою.

В першому періоді цікаво виглядала дуель Скапінцев – Годфрі, яку вигравав молодий українець, а чверть завершилася з рахунком 19:17 на користь господарів паркету.

У другому періоді результат 39:25 на користь киян.

Старт другої половини розпочався за активних дій гостей з Черкас, які принесли "Мавпам" +3 від вихованця клубу Руслова, на що гравці "Будівельника" відповіли черговим потужним ривком. Гості ж вже на екваторі періоду набрали швидкі п’ять фолів, через що гравці в жовтій формі почали регулярно виходити на лінію штрафних та збільшувати власну перевагу. Завершилася чверть +20 для "Будівельника" – 62:42.

Останній відтинок гри розпочався з активності гостей, а саме лідера команди Чумакова та молодого легкого форварда Івана Ткаченка, які за стартові секунди гри заробили по два бали та змусили наставника "Будівельника" брати тайм-аут.

Після хвилинної перерви гості продовжили тиск на суперника по всьому майданчику і це дало свій результат. В результаті "Черкаські Мавпи" виграли останню десятихвилинку 15:17, але цього було недостатньо для загального успіху.

Найкращим гравцем черкаської команди став форвард Ігор Чумаков, який проводить свій третій сезон у "Мавпах". На його рахунку 19 очок та 8 підбирань.

Вже найближчої неділі 9 жовтня команди зійдуться у двобої знову, на цей раз вже в Черкасах. Старт матчу о 14.00 у місцевому ПС "Будівельник".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Мавпи" готуються до першого домашнього матчу у новому сезоні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x