додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" поступились "Київ-Баскету" в кубковій грі

"Черкаські Мавпи" поступились "Київ-Баскету" в кубковій грі

0

"Черкаські Мавпи" не впорались з натиском столичних гостей. Підопічні Максима Міхельсона на домашньому паркеті поступились "Київ-Баскету" з рахунком 82:100.

Попри повернення на паркет Кольченка та Конєва, наші хлопці не змогли вибудувати вдалий захист протягом усього матчу, йдеться на офіційному сайті черкаського баскетбольного клубу.

Інтрига в поєдинку трималася майже до останнього. З самого початку команди демонстрували високу результативність – 56 очок на двох, 30 з них набрали господарі. У другій чверті гості вже не дозволили супернику подібного. Натомість самі відіграли відставання. А в другій половині кияни вже диктували свої умови.

Щоправда, "Мавпи" ще мали змогу змінити перебіг подій на свої користь. І їм це майже вдалося! Однак на заключних хвилинах черкащанам не вистачило психологічної стійкості. Господарі стали багато помилятися та хибити, а гості впевнено крокували до сотні набраних балів.

Зокрема Близнюк та Кондраков у киян реалізували по 3 дальні спроби з 4.

Перед наступним матчем, який відбудеться 24 листопада, " Київ-Баскет" забезпечив собі 18 очок гостьової переваги.

Однак учора відбулась лише перша гра в 1/8 фіналу Кубку України. Отже, вже за тиждень наші хлопці матимуть шанс виправити ситуацію.

Як повідомляв сайт vikka.ua, один із лідерів "Черкаських Мавп" зустрінеться з уболівальниками.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version