додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" поступились чемпіону Лівану

"Черкаські Мавпи" поступились чемпіону Лівану

0

Команда Максима Міхельсона з рахунком 84:78 поступилась "Al Riyadi" у третій грі на міжнародному турнірі у Лівані. Українська команда змогла нав’язати боротьбу своїм суперникам, проте на останніх хвилинах чемпіони Лівану виявились сильнішими за черкасців. Про це повідомляє пресслужба нашого баскетбольного клубу.

"Черкаські Мавпи" зі стартових хвилин гри пропустили ривок суперників 14:4, і лише після цих цифр на табло у Лівані команда Міхельсона зуміла ввімкнутися в боротьбу у матчі. Проте, першу десятихвилинку врятувати аж ніяк не вдалося – 30:14.

У другому періоді "Черкаські Мавпи" почали демонструвати набагато якісніший баскетбол, завдяки якому різниця в рахунку швидко почала танути і вже за 2 хвилини до кінця чверті різниця в рахунку становила лише три бали. Зрівняти рахунок "Мавпи" у цій десятихвилинці не зуміли, проте за провалену першу чверть реабілітувалися сповна – 42:38.

Третій період команди зіграли практично рівно, проте "Al Riyadi" все ж зуміли дещо збільшити перевагу в рахунку перед заключною, вирішальною десятихвилинкою матчу.

В останній десятихвилинці черкасці лишились без двох ключових гравців задньої лінії: капітана Кольченка, який сів на лавку через перебір фолів, та без Сергія Попова, який не зміг продовжити гру після ушкодження.

У підсумку всімох черкаська команда вчергове нав’язала боротьбу господарям паркету, але сил переломити хід поєдинку у наших хлопців забракло. 84:78 – поразка "Мавп".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" здобули першу перемогу на турнірі в Лівані.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version