додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" подвоїли перевагу в півфінальній серії з "Миколаєвом" (ВІДЕО)

"Черкаські Мавпи" подвоїли перевагу в півфінальній серії з "Миколаєвом" (ВІДЕО)

0

"Черкаські Мавпи" вперше в історії клубу повели у півфінальній серії чемпіонату з рахунком 2:0. 12 квітня команда з Черкас на домашньому паркеті перемогла МБК "Миколаїв". Про це йдеться на сайті БК "Черкаські Мавпи".

У дебюті гри "Миколаїв" демонстрував дуже небагато командного баскетболу в атаці. Більшість атак гостей були з опором і, як підсумок, команда Поляха реалізувала лише 23% кидків з гри в першій чверті. "Мавпи", як і в першому матчі, контролювали гру, атакували з відсотком 60+ і мали невелику перевагу на щитах. Як підсумок, +9 для нашого клубу вже після перших 10 хвилин гри.

Друга чверть розпочалася з ривка миколаївців 6:0, після якого команди довго не могли відзначитись набраними очками. "Мавпи" свої перші бали набрали лише під кінець п'ятої хвилини чверті і в цілому помітно зменшили оберти, набравши лише 12 очок за десятихвилинку. Спадом у грі суперника скористалися "корабели", які перед великою перервою скоротили відставання до 4 очок.

Ключовою у другій половині стала друга половина третьої чверті, під час якої наша команда реалізувала серію дальніх влучань. Точні триочкові кидки від Кобця, Конате, Девіса і Конєва дали "Мавпам" можливість зробити потужний ривок і оформити двозначну перевагу перед заключною чвертю.

Як виявилося, на другу половину сил у підопічних Володимира Поляха не вистачило. Черкаси продовжили збільшувати відрив у заключній чверті, раз по раз набираючи очки після вдалого руху м’яча і обігрування своїх опонентів один в один. Інтрига в цьому матчу вмерла ще задовго до його закінчення: "Мавпи" мали більше 20 очок переваги протягом майже усієї четвертої чверті і довели матч до комфортної перемоги, подвоївши перевагу в серії.

Третій матч серії команди проведуть вже у Миколаєві, де команди зіграють у суботу 14 квітня о 16:00. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк отримав престижну нагороду в США.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version