додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" підписали угоду з обласним центром служби крові (Фото)

"Черкаські Мавпи" підписали угоду з обласним центром служби крові (Фото)

0

До Всесвітнього дня донора крові, який відзначають 14 червня, директор баскетбольного клубу "Черкаські Мавпи" підписав тристоронню угоду з Черкаським обласним центром служби крові та компанією "Біофарма" про донорську співпрацю.

Про це інформує пресслужба БК.

Угода полягає в тому, що гравці та співробітники клубу здаватимуть безкоштовно компоненти крові в центрі служби крові, натомість отримають необхідні препарати компанії "Біофарма", якщо у когось із них виникне така потреба.

"Я був присутнім на підписанні такої ж угоди з нашим партнером – групою компаній "Венето", і тоді ж ми вирішили, що наступними стануть "Черкаські Мавпи", – розповідає Володимир Гриценко. – Нам дуже приємно долучитися до цієї соціальної ініціативи".

Того ж дня на знак початку співпраці директор баскетбольного клубу особисто здав плазму і запевнив: "Черкаські Мавпи" вже незабаром теж стануть постійними донорами Черкаського обласного центру служби крові.

"Це дуже показово, що багато черкаських спортсменів долучилося до здачі компонентів крові напередодні Всесвітнього дня донора. Спорт – це про здоров'я, донорство – це про здоров'я, яким діляться з іншими. Будемо раді бачити серед своїх донорів й інші спортивні клуби та команди, – зазначив керівник Черкаського обласного центру служби крові Ярослав Березань".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Ткаченко отримав серйозну травму під час тренування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version