НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" перемогли харків’ян та вийшли на друге місце...

"Черкаські Мавпи" перемогли харків’ян та вийшли на друге місце в Суперлізі Парі-Матч

-

- Advertisment -

Команда Максима Міхельсона у принциповому матчі взяла впевнений реванш у харків'ян та вийшла на чисте друге місце в турнірній таблиці Суперліги Парі-Матч. Про це повідомила прес-служба баскетбольного клубу.

"Черкаські Мавпи" впевнено почали гру. Капітан команди та гравцем національної збірної України Олександром Кольченко забив дві власні спроби та виконав влучну передачу легіонеру Шахіду Девісу. Політехнік на стартовий ривок гостей відповів влучаннями від Барнса та Козлова. Перша десятихвилинка закінчилася з рахунком 20:21.

Друга десятихвилинка розпочалася з ефектного данку від Макса Конате, а вже за мить гру на себе взяв вихованець черкаського клубу та гравець національної збірної України – Олександр Кобець, який декілька разів поспіль забив важливі важкі м’ячі. У середині чверті Девіс засвітив +10 для свого клубу і після цього також взяв гру на себе та разом з Кобцем збільшив відрив своєї команди до 20 балів після першої половини гри. 37:57.

Останню десятихвилинку команди догравали з молодими гравцями у складі. "Черкаські Мавпи" здобули перемогу з рахунком 75:96.

Як повідомляв сайт vikka.ua, гравці "Черкаських Мавп" у складі збірної України очолили відбіркову групу чемпіонату світу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x