додому Новини Спорт «Черкаські Мавпи» отримали прикру поразку від БК «Хімік» (Фото)

«Черкаські Мавпи» отримали прикру поразку від БК «Хімік» (Фото)

0

«Черкаські Мавпи» відіграли дев‘яту гру в рамках турніру Суперліга Паріматч проти БК «Хімік».

На жаль, «Мавпи» поступились господарям майданчику з рахунком 64:61, інформує пресслужба БК.

Цей матч «Мавпи» знову грали без головного тренера Максима Міхельсона, який ще перебуває на самоізоляції. А його обов‘язки виконував Микола Кірсанов. Стартову п‘ятірку склали: Попов, Кобець, Хаджифейзович, Конєв, Скапінцев.

Перша чверть видалась дуже вдалою для «Мавп». Вони змогли утримати рахунок, майже, рівним. Різниця по закінченню склала 3 очки, на користь «Хіміка». У другому періоді господарі не давали «Мавпам» переваги. Але і черкасці не захотіли так просто здаватись і нав‘язали боротьбу. Перша половина гри була завершена з рахунком 36:31. Невелика перевага для БК «Хімік». Найрезультативнішим у «Мавп» став Кобець (7 очок), а у Хіміка Салліван (15 очок).

Третя чверть у «Мавп» була дуже результативною. За перші п‘ять хвилин черкасці відірвались на 7 очок. Але до кінця чверті господарі трохи відігрались та скоротили відрив до 4 очок. В останній чверті гра відбувалась на рівних. Всю чверть трималась, неабияка, інтрига. За 15 секунд до кінця гри Хімік мав перевагу всього в 1 очко. Після тайм-ауту «Мавпи» зробили втрату та отримали забитий м’яч від «Хіміка». Фінальний рахунок склав – 64:61. Це дев’ята і дуже прикра поразка «Черкаських Мавп».

Наступна гра «Черкаських Мавп» вібудеться 12 листопада вдома, проти МБК «Миколаїв».

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» поступились «Одесі».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version