НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" одні з перших розпочнуть боротьбу в Суперлізі

"Черкаські Мавпи" одні з перших розпочнуть боротьбу в Суперлізі

-

- Advertisment -

29 вересня в Україні стартує клубний сезон. "Черкаським Мавпам" випала честь зіграти у матчі-відкритті головного клубного турніру України. Завтра черкасці стануть одним із чотирьох клубів, які першими розпочнуть боротьбу у Суперлізі Парі-Матч. Суперником команди буде діючий чемпіон України. У Києві зустрінуться "Будівельник" та "Черкаські Мавпи", а в Одесі "БІПА" зіграє проти "Хіміка". Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

Команда Максима Міхельсона на старті цього сезону розцінюється спеціалістами, як один із головних претендентів на високі місця.

Формально у "Черкаських Мавп" одна проблема, але досить глобальна. У наставника черкаського клубу на цю гру обмежений вибір виконавців у передню лінію. "Мавпи" у пошуках другого центрового, який має замінити травмованого Скапінцева. Також не зможе зіграти за черкасців свій перший офіційний матч чорногорець – Поповіч, який потягнув литковий м’яз.

"Нехай не вводять в оману результати Меморіалу Гаврилова. Там нашими суперниками були команди, що не є представниками Топ-4 (за підсумками минулого чемпіонату, це Запоріжжя-ZOG, МБК Миколаїв та харківський Політехнік – ред.). Скажу точніше – команди, що неможна зарахувати до фаворитів прийдешнього чемпіонату. У кожної команди там були свої проблеми. Скажімо, у Миколаєва були відсутні три гравці, Запоріжжя грало без головного тренера. Тому вичерпної інформації турнір не дав", зазначає головний тренер БК "Черкаські Мавпи" Максим Міхельсон.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" цієї п'ятниці розпочнуть баскетбольний сезон.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x