НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» обіграли «Запоріжжя» і вийшли у фінал Кубка...

«Черкаські Мавпи» обіграли «Запоріжжя» і вийшли у фінал Кубка України (Фото)

-

- Advertisment -

У  складному і яскравому матчі «Черкаські Мавпи» долають «Запоріжжя» і вперше за довгий час виходять до фіналу Кубка України.

Про це інформує клубна пресслужба.

«Черкаські Мавпи» невдало розпочали цей матч. «Запоріжжя» попри складну гру з «Київ-Баскетом» лідирувало в рахунку. Втім загальна втома позначилася на обох командах. За першу чверть суперники набрали на двох 28 очок. А за першу половину матчу – 56.

При цьому запоріжці намагалися задавати тон грі, змушуючи черкасців наздоганяти. Максимальний відрив Запоріжжя в дев’ять очок «Мавпи» скоротили до великої перерви до чотирьох.

Вже на старті другої половини черкасці вийшли в іншому настрої. Команда не лише відквитала свій пасив, а вийшла вперед. «Мавпам» навіть вдалося відірватися на дев’ять очок. Та ще до початку заключної 10-хвилинки різниця скоротилася до одного балу.

Втім черкасці свого вже не впустили. На завершальну частину матчу у гравців Максима Міхельсона залишилося більше сил. Черкасці взялися впевнено збільшувати перевагу в рахунку. Ритм гри запоріжців, як і в попередньому поєдинку, задавали Кеффі, Сізов та Маяускас, але цього разу їм не вдалося врятувати команду на останніх хвилинах.

У підсумку 69:79, «Черкаські Мавпи» перемагають «Запоріжжя» виходять до фіналу Кубка України. Четвертого квітня у фіналі «Мавпи» зустрінуться «Будівельником».

А на домашній паркет «Черкаські Мавпи» повертаються 7 і 9 квітня. В гості до Черкас їдуть «Харківські Соколи» та «Дніпро».

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» вийшли до півфіналу Кубка України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x