НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" обіграли на виїзді "Миколаїв"

"Черкаські Мавпи" обіграли на виїзді "Миколаїв"

-

- Advertisment -

Команда Максима Міхельсона на виїзді обіграла "Миколаїв" та здобула свою п’яту перемогу в сезоні. Господарі провалили старт гри, проте на останніх хвилинах зуміли повернутись та нав’язати боротьбу, але у вирішальний момент "Мавпи" зуміли "дотерпіти" та вирвали перемогу.

Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

Гості розпочали гру більш агресивно і вже за 20 секунд рахунок у матчі було відкрито: вихованець черкаської школи баскетболу Нікіта Руслов влучив два після проходу під кільце суперника. Після цього Зотов та той же Руслов обмінялися втратами і єдиний легіонер корабелів Кевін Брістол рахунок зрівняв, а Макс Луценко ще й двічі поспіль влучив з-за дуги. Проте, команда Максима Міхельсона швидко відігралася зусиллями Попова та Райта.

Ефектну крапку ж в чверті поставив Джейлін Ейрінгтон, який влучив три очки з сиреною та збільшив перевагу своєї команди до 9 пунктів – 16:25.

У другому періоді команди продовжили демонструвати аналогічну першій чверті гру: в "Миколаєва" феєрив Макс Луценко, проте зусиль одного українця було недостатньо задля того, аби протистояти команді з Черкас – 31:44.

У третій десятихвилинці черкасці продовжили нарощувати власну перевагу: не на жарт розійшовся Хаджифейзович, який влучив 5 балів поспіль, а продовжив запал партнера по команді Джейлін Ейрінгтон, який влучив два поспіль дальніх та збільшив різницю в рахунку до 23 балів на користь своєї команди.

В заключному часовому відтинку все перевернулося з ніг на голову: в "Мавп" більшість кидків перестали залітати, в той час як у "Миколаєва" нарешті прокинулись снайпери. У підсумку з -22 господарі зуміли скоротити різницю до -8 за 10 хвилин ігрового часу, але Райт та компанія все ж вистояли та, з рахунком 68:76, повезли з Миколаєва свою п’яту перемогу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на гравців "Черкаських Мавп" чекає насичений баскетбольний тиждень.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин став найкращим спортсменом місяця в Україні

Черкащанин Ілля Ковтун став найкращим спортсменом квітня 2024 року на рівні України. Про це повідомляє відділення НОК України в...

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x