Новини"Черкаські Мавпи" не втримали перемоги у грі з "Кривбасом"...

"Черкаські Мавпи" не втримали перемоги у грі з "Кривбасом" (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкасах 10 листопада розпочалося друге коло чемпіонату. Принциповості цьому матчу додавав той факт, що за останні шість ігор кожен із суперників перемагав тричі, інформує БК "Черкаські Мавпи".

Із самого старту матчу на паркеті почалася справжня чоловіча боротьба. "Кривбас" відкрив рахунок, проте вже в наступному епізоді підопічні Валерія Плєханова зуміли пропустити ривок 11:0 для господарів, і лише після таких цифр на табло Бояркін нарешті зумів провести результативну атаку. Надалі криворіжці дещо підтягнули гру, проте наздогнати "білих" їм було не під силу. Отож 18:12 для "Мавп" після першої чверті у Черкасах.

Із самого початку другої десятихвилинки криворіжці почали грати більш агресивно як в захисті, так і в атакувальних діях, проте особливих дивідендів гостям це не принесло. Винятком у другій чверті став лише форвард "Кривбасу" Велерій Мальчевський, який за першу половину гри реалізував три точні атаки з-за дуги. Максим Міхельсон же використовував максимально широку ротацію, про що свідчить те, що за перші 20 хвилин зустрічі на паркеті ПС "Будівельник" з’явилися всі можливі баскетболісти в білій формі. Сирена ж, яка сповіщала про закінчення першої половини матчу зафіксувала рахунок 40:33 для "Мавп".

У третій чверті активніше грати почали гості з Кривого Рогу. Червоно-чорні раз по раз влучно атакували із-за дуги, на що "Мавпи" власних аргументів не знаходили. Активно себе проявляв лише Ігор Чумаков, проте дій форварда не вистачило, аби втримати перевагу перед заключним періодом. Отож 55:54 після 30 хвилин матчу.

На старті заключної чверті в матчі все той же Мальчевский, який сьогодні був просто у вогні, реалізував п’ятий дальній та вивів свою команду вперед, до речі вперше зі стартових хвилин. Надалі почалися гойдалки в рахунку практично до останніх хвилин матчу, в який "Кривбас" зумів оформити міні-ривок та вийти вперед.

"Трьоха" рятівника минулого матчу Максима Мірошніченка за 40 секунд до фінальної сирени здавалося мала б дати шанси білим, проте партнери розігруючого не скористалися власними нагодами. У результаті 72:78 – "Кривбас" узяв реванш за поразку в першому колі.

Найближчий матч "Черкаські Мавпи" проведуть також вдома. У суботу підопічні Максима Міхельсона поміряються силами з "Миколаєвом". Старт гри о 16:00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" здобули видовищну перемогу в матчі із "Золотим Веком".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x